Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (333)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nádherný dárek všem fanouškům, který se nese přesně v rytmu seriálu. Nejsem si jistý, jak moc byl vznik tohoto epilogu nutný (přeci jen závěr seriálu byl famózní a dodatek nevyžadoval), nicméně jsem za něj tento film rád. Aaaron Paul ukázal, že k sobě svého staršího kamaráda ani moc nepotřebuje a obstaral dokonalou one man show úplně sám. Ani nedovedu slovy vyjádřit, jak moc mě potěšilo, že se na scéně ani na nanosekundu neobjevila ta otravná kunda Skyler. Velice se mi zamlouvala i dlouhá účast Jesse Plemonse, který mě nepřestává bavit. Je neuvěřitelné, kolik napětí se tvůrcům povedlo napumpovat do dvou hodin děje. Skvělá práce. Krásné 4 kousky! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Důstojná tečka za světem Breaking Bad. Samo o sobě bych snímku udělil silné 4 hvězdičky, ale jako fanoušek seriálu půjdu výš, protože Gilligan na mě po celou dobu spiklenecky pomrkává a vkusně mi servíruje, ať už za pomoci flashbacků nebo návratů ikonických postav Breaking Bad, vzpomínky na ty úžasné chvíle strávené během 5 řad seriálu. Je spoustu podobných pokusů, které vyznívají zbytečně anebo jako nastavovaná kaše - viz dvojka Trainspottingu. Celkový dojem: 90 %. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Breaking bad je pro mě něco co přesahuje obyčejný filmový průmysl, je to kus mého srdce a o to větší jsem měl nároky na tento dvouhodinový epilog. Dost mě mrzí, že se na scéně neukáže Skyler ani Marie ani ostatní postavy. Doufal jsem v něco jako pohřeb Waltera Whitea, více vysetrovani DEA td. Epilog se zaměřuje jen na Jessieho a i když to dopadne dobře, tak ve mně zůstává určitá pachuť neuzavřeného seriálu. To mě trochu trápí, ale i tak děkuju Vincovi, že natočil alespoň toto. 70procent ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Podľa nálady sequelového celovečeráku je jasné, prečo takto nemohla vyzerať záverečná epizóda. Svojim spôsobom sa dá povedať, že El Camino je zbytočný film, ale nebola by to pravda, ak vnímame Jessieho ako druhú hlavnú postavu seriálu a nielen ako parťáka hlavného hrdinu. Cranstonova scéna je čisto nostalgická, naopak Forsterova dvojitá vložka dokonalá. Film je celé dve hodiny napínavý, pretože ide o čistokrvný triler s určitým deadlineom, i keď nie presne daným. Každopádne sa Jessie musí neustále oháňať a meniť riešenia podľa toho, ako sa situácie v jednom momente nečakane zvrtnú. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Výborně natočené, odkazy na seriálové dění překypující, přesto místy hluché. Přijde mi vhodné, že Jesseho osud byl vyřešen filmem, byť po šesti letech (vepř Todd), než v rámci seriálu. Felina byl totiž (jak jinak) vynikající závěrečný díl a nikoho by po TAKOVÉM konci moc nezajímalo, jak to Jesse dopinkmanuje do bezpečí. Kromě divokého západu ve svařovně tu moc akčního vzrůša není, druhá půlka je obecně lepší než ta první. Rád jsem se dozvěděl i tuto část příběhu, ale ze židle mě to nijak nezvedlo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Pôvodne sa nepočítalo s celovečerným filmom, ale len s 15-20 minútovou verziou. (MikaelSVK)
  • Během prvního týdne po vydání vidělo film cca 25 milionů diváků. (dan4815)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama