Reklama

Reklama

George Clooney a Quentin Tarantino se vyřádili v rolích nebezpečných bratrů Geckových, jejichž zatím posledním zločinem byla bankovní loupež. Na útěku do Mexika si jako rukojmí vezmou rodinu pastora Fullera (Harvey Keitel, Juliette Lewis). V blízkosti hranic se Geckovi a nedobrovolně i Fullerovi zastaví v baru Titty Twister, kde se bratři musí setkat s převaděči. Nikdo jim však neřekl, že po setmění se místní osazenstvo mění v krvežíznivé upíry! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (952)

sud 

všechny recenze uživatele

Po nějakém čase opět něco solidně zábavného. Magor Tarantino splodil scénář krvavé černočerné hororové komedie, která se s nikým a s ničím nesere - ani s diváky. Tradičně Tarantinovská první polovina se později zvrhne na béčkový parodistický masakr, jaký jsem už dlouho neviděl. Quentin Tarantino sice není žádný převratný herec, ale pro sebe dokáže napsat part, který mu bezvýhradně sedí. Juliette Lewis mne příliš neoslovila, Harvey Keitel taky nedostal roli, která by mu nějak extra sedla. Ovšem George Clooney byl naprosto dokonalý a Seth Gecko je parádní role, psaná jemu přímo na tělo. Máte-li rádi řádně ujetou zábavu, která se nebere ani chvilku vážně, směle do toho. 80%. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vzato kolem a kolem, nic víc než poměrně slušná zábava to není. Žádné pořádné psycho ani gore se nekoná, jelikož je to sui generis humorista Rodriguez. O parodii nebo komedii ale taky nejde, takže co? Něco, co jste před rokem šestadevadesát nejspíš neviděli, to rozhodně. Ale pro mě teda nic extra. 60% ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

U režisérského kormidla Robert Rodriguez se svým nezaměnitelným akčním stylem, takřka primitivní scénář Quentina Tarantina, který byl psán spíš pro legraci a peníze a k tomu hned dva filmové žánry. Gangsterka a upírský horor. Myslíte, že to nejde dohromady? Jste na omylu. Pokud máte alespoň trochu smyslu pro (černý) humor a neberete každý film smrtelně vážně, tenhle akční nářez si prostě užijete. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I may be a bastard, but I'm not a fucking bastard..“ Ultradrsný Clooney, jeho deviantní brácha Tarantino a pastor bez víry Keitel s dětičkami. Základní pětka na souboj s vyvrženci pekla je nastoupena na palubovce nestandardního nočního podniku a pokud nebudete brát Rodriguezův kousek vážně, báječně se pobavíte. Pane Chet Pussy, původně jsem si zamlouval z Vaší široké nabídky tu slepičí, ale jak jsem uviděl Salmu omotanou hadem, pozměnil jsem názor.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Výborný žánrový crossover zprvu začínající jako slušný thriller obstojné hutnosti s působivými herci v čele, který se v polovině zlomí a plynule přejde na jednoduchou, ale osvěžující akční řež plnou krve, otevřené brutality a stylového čištění baru od nemrtvé havěti. Přechod mi nepřišel násilný, nýbrž příjemně šokující a "zhloupění" snímku jsem vnímal spíše jako nekompromisní rozjezd směr zábava a čiré potěšení. Ani sympatické postavy nejsou ušetřeny nákazy, takže film navzdory svojí nadsázce není naivní, či stupidně klišovitý. Také při vší zvrácenosti nelze maskám zombíků upřít jistou nápaditost (ovšem Braindead v tomto přeci jen vede)... 8/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (71)

  • Tito Larriva měl píseň „After Dark“ o upírce napsanou dříve, než ho Rodriguez oslovil. Zpívá ji pak i přímo ve filmu. Nápad nechat Salmu Hayek (Santanico Pandemonium) na tuto píseň tančit s hadem dostal Robert Rodriguez až poté, co mu Larriva přehrál úvodní rif skladby. Zkrátka mu to znělo jako hadí tanec. (Mautycka)
  • Cheech Marin hraje ve filmu trojroli celníka, mafiána a upíra, který vítá návštěvníky v Titty Twisteru. (JohnSmith)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Lloyd Kaufman na Bloody Xmas Festu

Lloyd Kaufman na Bloody Xmas Festu

23.10.2010

Hororový guru, na kterém vyrostl Quentin Tarantino, přijíždí! Lloyd Kaufman hlavním hostem 2. ročníku Bloody Xmas festu. Lloyd Kaufman je hororová legenda. Quentin Taratino, který na Kaufmanově… (více)

Na planetu predátorů v červenci 2010

Na planetu predátorů v červenci 2010

17.08.2009

Přesněji 7. 7. 2010. To platí pro nás, diváky. Tvůrci Predators (tedy především producent Robert Rodriguez a režisér Nimród Antal) však mají odlet plánovaný už na 28. září 2009. Tehdy totiž v… (více)

Reklama

Reklama