Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ryzí mrvochlévský podělek... %-[.. . . . Ale zase na druhou stranu i igitátor chápe, že ty stále nové a nové dorůstající generace mladých čudláků (...povětšinou protekčních smradů z všelijakých pisskultůrních famílijí, co napříště budou stejně tak jako ty předešlé entity z kasty fňukat, že to přece dělat nechtěli a jak z lásky k čudlení umírají hlady...) musí něco dělat, aby se soudruhům z ministzvěrstva nakonec nějak >umělecky< nebouřili, že... Problém je v tom, že devadesát děvět procent z nich je dobrých tak leda na ty novoidní sračky a lepší už to co si budem namlouvat nebude! Líto mi jich není, ale těch starých harcovníků - co se raděj přispůsobí každé šmíře, jen aby nešli od lizu - to už trošku i jo. Ale je to vaše ďélo, že soudruzi. Za komoušů jste prolézali kaďáky straně, po převratu jste nakonec svobodně holt nedošli dál, než slouhovat těm železňákoffským šekelům... A budete srajdačit třeba zrovna na novoidních k/análech do skonání svých... Srát na vás. Amen a šmytec! - - - P.S. Jo Štěpnička, to je hotový jaderný štěpení tušašské pisskultůry a ta Žilková, ta jednomu hnedle trhá žíly, hůůů... Bravo děckááá, tak držíme palce do dalšího serriálovýho študýrování... - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto 22.2.2012 při repete >pilotu< /? - no hotovej kamikaze - !/ na >novoidní krkovizi< , hodnocení 382., komentář zde s pohrdáním jako pataštyrychcátý - 22.2.2012) ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Pro jedenáctky, co sledují Disney Chanel, je to moc dospělé a o sexu, pro lidi starší 15let je to zase moc dětinský. Ta druhá škatulka ale zjevně neplatí, protože je to další z těch oblíbených hitů naší vaší televize Novy. No co, viděl jsem horší, dokonce i něco málo toho herectví se mezi těmi tanečníky sem tam najde. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony jsou mizerné, což jsem omlouval tím, že hlavní hrdinové jsou profi tanečníci a něco ukážou. Tak to jsem se šeredně spletl, protože ani ukázky špičkových tanečních čísel jsem tam nepostřehl. Jediná dějová linka, která mne zaujala, tak byl učitel herectví Pavel Kříž a alkoholička Issová. Přes mizerné herecké výkony jsem se i párkrát nasmál a jako jediný ze současných seriálů mne zaujal. Charlotte Doubravová je za dvě hvězdy!!! Nějak jsem nepochopil, že premiéru tenhle seriál měl už v roce 2009 na Slovensku. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že je to taká slabá nízkorozpočtová verzia už tak biedneho filmu "Nikdy to nevzdávaj".............. Ale na druhej strane, v porovnaní s inými "klenotmi" českej tv-seriálovej tvorby, to nie je až taká katastrofa............... Asi v Česku nie je až taká veľká krajina, aby sa tu našlo dostatočné množstvo kvalitných hercov, ktorí zároveň vedia aj tancovať a samozrejme ktorí aj dobre vyzerajú. Naopak, ľudí, ktorí vedia písať dobré scenáre je dosť. Len nechápem, prečo si producenti seriálov vyberajú tých, čo to nevedia............. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nejvtipnější a nejoriginálnější je to, jak Nova rychle podpořila kampaň Hlasu Č-S, a místo rozreprízovaného Druhého dechu (který uklidila na víkendový čas), nasadila barevné křepčení s exsuperstáristy Rudou z Ostravy (!), nebo s příbuzenstvem hlasistů (Pavlovčinová). Zlatý Druhý dech. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)
  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)

Reklama

Reklama