Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (271)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Velká škoda toho konce, čekal jsem sofistikovanější rozuzlení. Na začátku sladké jako med, ale na konci to trochu zhořkne na jazyku. Herci hráli překvapivě dobře, za mně se Hugh Grant v tomto počinu vyšvihl, Kidman zahrála to, co umí. Technickou stránku mají tyto seriály zvládnutou na výbornou. Osobně bych to viděl spíše na celovečerní film do kina, ale chápu, že pro streamovací služby je toto nejlepší formát. Hodně peněz za málo muziky. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, herecké výkony Hugha Granta, Donalda Sutherlanda a vlastne aj ostatných boli kvalitné... až na Nicole Kidman. Vždy mala plochú tvár, s ktorou toho veľa nezahrá, asi už od Bangkok Hiltonu išlo skôr o dobre padnúce úlohy... ale v tomto seriáli som celý čas nevedela odtrhnúť oči od jej pier. Častokrát som sa prichytila, že namiesto sledovania (pomalého) deja zízam na jej ústa a snažím sa pochopiť, čo to s nimi má?! Ako píšu iní komentujúci, Nicole sa nám asi definitívne prebotoxovala. No, každopádne, nebolo to zlé, mohlo to byť aj lepšie, ale teraz sa istý čas budem Nicole Kidman vyhýbať, nech na ten zafixovaný obrázok zabudnem. Brr. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dívám se dívám, že David E. Kelley, jinak tvůrce mé oblíbená Ally BcBealové, zažívá poslední dobou nové tvůrčí vzepětí. S tímhle napínavým a paranoidním seriálem jsem neměl vůbec problém. Je metodicky krásně vyprávěn tak, že divák ve svých podezřeních nervně těká a je udržován v permanentním očekávání, jak to dopadne. Navíc scény od soudu, které jsou všeobecně mé oblíbené, dodaly vyprávění další šmrnc. A to, co předvádí z hlediska herectví Hugh Grant v dost netradiční roli, je vskutku paráda. Jen škoda natahovaného děje cca v půlce seriálu. 90%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…ŘÍKÁ SE TOMU UCTÍVÁNÍ HRDINY…“ ///    Nikol Kidman v další roli spokojený ženy, kterou rozjebe život. Nebo manžel?... Taky rád po dlouhý době vidím Donalda Sutherlanda a vlastně i toho Granta, páč tady hraje (fakt hraje!) zajímavou postavu. Seroš má cca od třetího dílu zajímavou psychologickou atmosféru a je nám slibovanej příběh s překvapením. Utíká to jak sviňa, páč na povrch za prvý – vylejzaj nový tajemství a za druhý – jsou ty postavy zajímavý. Takže fakt super herecký kreace. Poslední dva díly se hodně odehrávají v soudní síni, takže jestli vás bavěj tyhle dramata… Dám pět, páč já fakt do poslední chvíle nevěděl, na koho to slovo padne… P.S.: Navíc je prej seriál lepší než kniha.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2014 napsala Jean Hanff Korelitz, neznám. 2.) Starej vodjel na služebku a nechal doma mobil. /// Thx za titule „Jana Děžínská“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Defending Jacob (kterému je Undoing do jisté míry podobný) je to jedna z nejlepších a nejintenzivnějších věcí na seriálovém poli. Příběh hezky spletitý, propletený, plný zvratů, záhad a nakonec i soudního procesu. Každý další díl pokládá nové otázky a divák jenom čeká, co se na něj vytasí dále. Známé herecké tváře táhnou film neskutečně vzhůru (Hugh Grant, Kidman, Sutherland, Edgar Ramirez...) a už od začátku si postavy nejde neoblíbit, a to nejen kvůli hercům, ale hlavně kvůli šikovně psaným charakterům. Asi k seriálu nemám moc co říct, zejména z té negativní stránky, a i konec (který dělí diváky na 2 tábory) mě osobně potěšil. Napínavá šestidílná série, která se sleduje jedním dechem a kterou bude těžké jen tak přerušit. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • V rozhovore pre Harper's Bazaar dostala Matilda De Angelis otázku, ako sa pripravovala na výkon roly postavy, ktorá je úplne nahá a tak zraniteľná. Povedala: "Nie je to prvýkrát, čo som sa ocitla v týchto druhoch scén a situácií. Pred štyrmi rokmi som tvrdo pracovala s trénerom, aby som prekonala tieto hranice, ktoré máme smerom k nahote, čo je niekedy najprirodzenejšia vec na svete. Ale je to niečo, za čo sme sa naučili hanbiť alebo to považujeme za niečo skutočne čudné. Ak však začnete premýšľať o nahote a o svojom tele ako o nástroji na sebavyjadrenie a vyjadrenie emócií, nahota zrazu nie je takým problémom. A je to vlastne oslobodzujúce. Naučila som sa, ako byť ešte viac hrdá, odvážnejšia a  sebavedomejšia, keď som nahá.“ (Weezy22)

Reklama

Reklama