Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (271)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, herecké výkony Hugha Granta, Donalda Sutherlanda a vlastne aj ostatných boli kvalitné... až na Nicole Kidman. Vždy mala plochú tvár, s ktorou toho veľa nezahrá, asi už od Bangkok Hiltonu išlo skôr o dobre padnúce úlohy... ale v tomto seriáli som celý čas nevedela odtrhnúť oči od jej pier. Častokrát som sa prichytila, že namiesto sledovania (pomalého) deja zízam na jej ústa a snažím sa pochopiť, čo to s nimi má?! Ako píšu iní komentujúci, Nicole sa nám asi definitívne prebotoxovala. No, každopádne, nebolo to zlé, mohlo to byť aj lepšie, ale teraz sa istý čas budem Nicole Kidman vyhýbať, nech na ten zafixovaný obrázok zabudnem. Brr. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo natahované prostřední části, tak to má větší grády. Přesto musím uznat, že to mělo skvělou atmosféru a divák fakt netušil, jak to tedy je, až do samotného konce. Taky cením, že se tvůrci nevydali cestou šílených zvratů, ale drželi se při zemi. Skvělí herci, zajímavý příběh, dokonalá právnička, a konec zaujal. Takže spokojenost. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne zaujímavý miniseriál, hoci na tie najvyššie méty určite nemá. No dokázal celý čas držať v napätí a úspešne miasť ohľadom hlavného vinníka. Moje podozrenie neustále oscilovalo od jedného podozrivého k druhému, hoci niekde v podvedomí vo mne driemala neradostná pravda. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Na celé minisérii jsou nejlepší dohady o tom, která z postav je ve skutečnosti brutálním vrahem. Málokdy se totiž stane, že budete postupně podezírat asi úplně všechny výraznější charaktery - ústřední pár, členy jejich nejbližší rodiny i jejich přátele. Hodně tomu pomáhají také herecké výkony - o genialitě Nicole snad nikdo nepochybuje, ale největším překvapením pro mě rozhodně byl Hugh Grant v pro něj netypické úloze. Troufám si tvrdit, že minimálně nominace na Emmy ho nemine. Bohužel mám ale k minisérii více výhrad než ke Kelleyho "Sedmilhářkám". Některé části působí jako pouhá výplň a čekání na finální rozuzlení. Způsob vyprávění zároveň dává divákovi indicie (většinou formou vidin/flashbacků hlavní hrdinky), že s vraždou souvisejí další dějové linky. Ty ale v konečném důsledku nemají vůbec na nic vliv, jelikož se pouze snažily rozptýlit divákovu pozornost. Přesto se jedná o velmi slušné drama/thriller, které vás do posledních minut bude napínat a u kterého si budete mlaskat nad výbornými hereckými výkony. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Zezačátku pomalé a nepříliš zajímavé, ale postupně to graduje a graduje až do brutálně napínavého a nejlepšího možného konce. Skvěle zahrané (není divu, když je tam tolik hereckých kapacit). Z důvodu chybějících a postupně průběžně dávkovaných informací si prakticky až do posledního dílu nemůžete být jistí, kdo je vrah. Takže to zjevně vidím dost opačně než mnozí zde komentující. Souhlasím ale s tím, že to mohlo být kratší a svižnější. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • V rozhovore pre Harper's Bazaar dostala Matilda De Angelis otázku, ako sa pripravovala na výkon roly postavy, ktorá je úplne nahá a tak zraniteľná. Povedala: "Nie je to prvýkrát, čo som sa ocitla v týchto druhoch scén a situácií. Pred štyrmi rokmi som tvrdo pracovala s trénerom, aby som prekonala tieto hranice, ktoré máme smerom k nahote, čo je niekedy najprirodzenejšia vec na svete. Ale je to niečo, za čo sme sa naučili hanbiť alebo to považujeme za niečo skutočne čudné. Ak však začnete premýšľať o nahote a o svojom tele ako o nástroji na sebavyjadrenie a vyjadrenie emócií, nahota zrazu nie je takým problémom. A je to vlastne oslobodzujúce. Naučila som sa, ako byť ešte viac hrdá, odvážnejšia a  sebavedomejšia, keď som nahá.“ (Weezy22)

Reklama

Reklama