Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miles Morales, který je nyní na plný úvazek dobrým sousedem Spider-Manem v Brooklynu, se znovu setkává s Gwen Stacyovou, se kterou se vydá na zběsilou jízdu Mnohovesmírem, v němž se setká s novou partou Pavoučích hrdinů, kteří brání samotnou podstatu paralelních světů. Když se však mezi Pavoučími hrdiny objeví rozpor, jak se vypořádat s novým nebezpečím, Miles zjistí, že bude muset přehodnotit, co pro něj znamená být hrdinou, aby zachránil ty, které na světě miluje nejvíc. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 17

Recenze (500)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Esteticky i tentokrát fenomenální. Úvodní část a pak mnoho dalších berou dech. Dynamika snímku připomíná pád do víru pod splavem, zatímco vám někdo tubusem rve do krku hamburgery jeden za druhým - což se sice dá klasifikovat jako adrenalinový zážitek, ale minimálně ve chvíli, kdy se člověk začne reálně topit, to přeci jen přestává být zábavné. ___ Děj není děravý a hezky plyne, ale hodnotově mám podobný problém, jako u Eternals a podobných: je pro mě náročné cítit sympatie k hlavnímu hrdinovi a scénáristům, pokud sugerují, že je lidsky správné riskovat život celé jedné reality pro hypotetickou záchranu jednoho člověka. Stejně tak by mi nevadilo, kdybychom už velice rychle opustili koncept mnohovesmíru a zase zkusili něco jiného. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokračování Spidermana je solidním animákem i výborným filmem, je divoký, kreativní, šokující, vážný i správně osudový a srovnání s Infinity War je na místě, jenže pár věcí mi lehce vadilo a proto nemůžu dát plný počet. Ve filmu je spousta cool a eye candy věcí, které potěší každého fanouška komiksů. Vizuálně jde o revoluční podívanou, akce je našlapaná ( Líbil se mi úvodní fight s Vulturem či závěrečná epická naháněčka se 100 spidermany, což patří k nejlepší scéně filmu a divák bude mít chuť si ji zopakovat znova) výborný je také soundtrack, který tu skvěle padne a hned jsem si pár písniček vyhledal. Zaujme i záporák Flek, který však ve druhé půlce nedostane moc prostoru a spíše si jej tvůrci šetří do finále trilogie, ale druhou půlku si rve pro sebe Miguel O'Hara, který mě ze všech postav bavil nejvíce. Překvapí i finální nečekané zvraty, které jsou hodně shocking a celý tenhle film pozvedává na vyšší úroveň, to se mi líbilo. Naopak, co mne trochu zklamalo je velká absence humoru, je to celé až moc vážné a v některých pasážích to zkrátka chtělo okořenit nějakými hlášky, jelikož první půlka se nesla v poměrně pomalém tempu a při druhém zhlédnutí se bojím, aby to nebyla trochu nuda, ale jinak jsem s tímhle nadmíru spokojen. 85% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já = na přeceňovaných věcech hledám chyby a na podceňovaných hledám jen to dobré + jsem hodně náročný..takže moje hodnocení neberte relevantně.. děkuji. Tohle mi upřímně přijde o dost slabší než první díl a upřímně dal sem repete i prvního a už sem se též moc nechytal. Přijde mi to jako hroznej bordel. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálne orgie pokračujú. Po jednotke som bol samozrejme predpripravený ohľadom očakávaní, ale viete čo? Aj tak som bol opäť očarený tou zbesilosťou farieb a štýlov animácií. Spider-Man posunul vizuálny kvalitatívny strop, ktorý sám v minulosti nastavil. Príbehovo tiež ambicióznejšie. Dnes už Marvelom tak moc znásilnené téma paralelných vesmírov, tu vďaka "bezhraničným" možnostiam animácie, funguje výborne. Ak chcete animák, ktorý je iný, ktorý má svoj jedinečný štýl, a ste aspoň trošku superhrdinsky pozitívny (nemusíte byť vyložene fanúšik Spider-Mana), tak môžem určite odporučiť. Samozrejme Vás naserie koniec, ale tak kto si počká, ten... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho jsem svým způsobem trpěl. Akční scény vypadají suprově, ale je to hrozně rychle sestříhané, je tam toho tolik. Prostě TOLIK že se to nedá vše ani zachytit. Bude to nutně vyžadovat druhou projekci. S blížícím se cílem přibývá osudovosti. A hudba? Tu to má nejlepší co jsem slyšel za hodně dlouhou dobu. Ten soundtrack bych si dokázal představit poslouchat do omrzení. 70% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Herec Donald Glover, který ztvárnil uvězněného hraného Prowlera, si už Aarona Davise zahrál ve filmu Spider-Man: Homecoming (2017), kde hrál menšího kriminálníka, který Spider-Manovi sdělil nějaké informace o Vulturovi. (SpiderBoy)
  • Miles Morales a Spider-Punk majú ako jediní odlišnú animáciu v počte snímkov. Miles Morales je jediný animovaný každú druhú snímku. Spider-Punk je animovaný každú tretiu. Ostatné postavy sú animované každú snímku. (ashtarsk)

Související novinky

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

29. Critics' Choice Awards - výsledky

29. Critics' Choice Awards - výsledky

14.01.2024

V neděli 14. ledna byly v kalifornské Santa Monice uděleny ceny Critics' Choice Awards tradičně vyzdvihující výjimečné tvůrčí výkony a filmové počiny uplynulého roku. Toto ocenění je zároveň po… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama