Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

Lima 

všechny recenze uživatele

Někdo rád vdolky, někdo divoký holky, ale je fakt, že tahle je divoká až moc – headshoty se tady nešetří, stejně tak propíchnutými bulvami a hrtany. Opět je to asi jenom můj problém, ale nějak nedávám ty rachitický holky, který si dávaj k večeři deset ozbrojenejch chlapů, zvlášť když jsou v posledním stádiu jako Litviněnko na jednotce JIP. No nic, další pásová strong female odškrtnuta, Netflix opět na půl plynu. Ale Mary Elizabeth Winstead posílám pusu na čelíčko, je to sympaťačka. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kate je další příběh neporazitelné ženy, prosekávající se skrz mužská těla do cíle. Vážně, jediný, kdo jí tady dá zabrat je stylový gay týpek, asi nejsympatičtější postava filmu. V kombinaci s prostředím Japonska to může znít jako pozvánka na ucházející film, ale bohužel i přes veškerou snahu je to průměr. Ze začátku film udrží vaší pozornost ucházejícími akčními masakry a fajn kamerou v ulicích Tokya a Osaky. Ale akce časem ubyde, dojde k dlouhým rozhovorům a kromě zmíněných pozitiv  je to dost bída kvůli blbým nesympatickým postavám snažícím se budit emoce a pitomoučkému příběhu. Všechno jste to kromě japonské příchuti už viděli lépe jinde. To je svým způsobem prokletí většiny netflixovek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KOLIK ČASU MI ZBÝVÁ?…“ ///    Nájemná vražedkyně to má za pár. Nemůže za to věk, ale Polonium. Ovšem je třeba dokončit úkol… Je fajn zjistit, že Bessonovky dokáže točit i někdo jinej. Hezká krvavá akce, jednoduchej příběh o pomstě s rozpadající se ženskou a (další) důkaz, že akční hrdinku uděláme z kohokoliv. Třešničkou je pravej samurajskej souboj v podání Džuna Kanimury. Jinak samozřejmě se před finálem trochu vykecávaj a určitě se párkrát zeptáte „PROČ?“ Prostě akční Netflixovská jednohubka.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejská se mi po Nikitě. 2.) Chystám se „nájemně“ angažovat v Japonsku. ///  Thx za titule „Ivana Ragusa“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Další taková rádoby variace na podobných přeakčnělých filmů viz John Wick, Atomic Girl nebo nedávný Výbušnej koktejl. Zde máme hlavní akční a zakrvácenou hrdinku bojující jako o život v podání Mary Elizabeth Winstead, kterou mám rád třeba ve třetím Nezvratným osudu, Smrtonosné pasti 4 nebo z Ulice Cloverfield 10. Akční vraždící stroj zde zvládla vizuálně dobře, a co se týče té AKCE, tak zpočátku se mi nezdála, ale poté jsem ji docela fandil. Jenže ta AKCE je asi tak jediný klad tohoto v podstatě „kopíráku Johna Wicka“. V druhé půli filmu jsem se těch akčních kousků už přejedl, prostě jich bylo zde ve filmu moc. Sakra, takto to vypadá, že nevím, co chci. Akční žánr miluji. Tohle je už takový modernější, méně rozpočtový a ne old school žánr akce, ale co už. Navíc mě zde vůbec nebavil příběh, nudné pojetí všelijakých záporáků, spiknutí apod. Ani Woody Harrelson mě zde moc nebral.  Takže díky solidní akci se to dalo dodívat do konce. Jen jí bylo zbytečně moc. Jinak z úvodu mi to přišlo takové chaotické a ta jediná naháněčka autem, kdy se Kate vybourala, to jsem myslel, že omdlím hrůzou, jak to bylo na oko dost digitální a snad i zrychlené, jak z nějaké PC hry. Naštěstí pak se to věnovalo soubojům a přestřelkám. Takže slabší průměr, nebo podprůměr. A asi bych to ani nedoporučoval nikomu. Kdyby se to nebralo tak vážně a mělo to odlehčenější scénky jako třeba ve Výbušném koktejlu, mohlo to být o ždibec lepší, ale co už ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno