Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nechci přítele. Nakonec bych mu vyrazila a dala sežrat vlastní zuby." Tak to se mnou Lindy zkus. Jsem veselej, hravej a mám slabost pro agresivní sexy holky, který okamžitě jdou po koulích. A imponujou mi, když uměj vypnout drzou servírku, házet miminem na cíl nebo týrat McLaren. Nezájem? I když tě nechám vyhrát? Tak nic, konec snění. Bavilo mě to a brzy zapomenu, o čem to bylo. Na Lindy však nikoli. Ta se mnou bude muset prožít nějakej ten vlhkej sen. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, tohle byl vážně špatný film. Přitom jsem si myslel, že by se mi mohl líbit, protože máme s Kate Beckinsale krásný dlouholetý vyvážený vztah. Mně se líbí a vždy ji rád znovu vidím, ona nemá naštěstí ani tušení o mé existenci, což mezi námi udržuje dokonalou harmonii. V tomto případě jsem byl ale zklamán tak dalece, že už mě dokázal potěšit jen její přízvuk, všechno ostatní mě štvalo tak, až jsem začal toužit po červeném tlačítku. Hmmm, když už jsem na to narazil...Řekněme, že jste člověk s těžkou poruchou sebeovládání, takže vás přemáhají záchvaty, při nichž se měníte v násilnické monstrum. Pokud si to uvědomujete a chcete tyto záchvaty potlačit, k čemu je vám červené tlačítko? Pokud se fakt neovládáte, můžete mít i deset tlačítek, ale kdo je stiskne? Ale scénář je od začátku do konce takových hovadin plný, takže filosofování asi nebude na místě. Nejsilnější dojem ve mně jednoznačně zanechala Susan Sarandon; ve chvíli, kdy se objevila na scéně, jsem si málem zvlhčil textil. To byl těžce hororový moment. Ještě teď sebou škubnu při každém hlasitějším zvuku. Milosrdné 2*- ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na mě příliš protimužské, neumím si představit, že by se film mohl natočit, kdyby to bylo opačně. Na druhou stranu těm co prosadili "rovnost pohlaví", kdy při výběru na vedoucí pozice ve firmách se musí dát přednost ženám se film musí sledovat vysloveně ve vzrušivým stavu. Někdy mě ta rovnice ženy byzchybné bohyně vs muži odporný sráči baví, ale tady byl docela problém, že ační scény nejsou úplně top, scénář působí zmateně a Kate jsem nepoznával. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co si dříve od přirození naprosto rozkokošná Bekinsdejlka nechala transplantovat xicht, aby vyjebala s časem, a na hlavu ji přišili úplně jinak vypadající zbotoxovanou a přemejkapovanou padesátiletou školačku s ochrnutými mimickými svaly, nejen, že mě teď nočně moří skoro více než podobně zpotvořená Zombíkidmenka, ale mám při jejím současném sledování i takový dost divný pocit. Jako bych kdysi děsně toužil vyprcat transvestitu. A ke vší té traumatizující hrůze její nejnovější notně přefiltrované a zoufale přitroublé instapózování filmově teoretická věda jednoznačně definuje odborným termitem „Sterilní a nezáživná kokotina“. Už Katku asi nemyluju! ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama