Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2023, 4 h 49 min (Minutáž: 29–34 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Karen Gillan, Laurence Fishburne, Michael Douglas, Jon Favreau, Kat Dennings, Sam Rockwell, Mick Wingert, Cynthia Kaye McWilliams (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (42)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Seriál sa posúva, neviem, či bola séria lepšia, horšia alebo rovnaká ako prvá, ja zostávam pri rovnakom hodnotení. Dostali sme prevahu výborných častí, možno pár slabších, ale nie vyložene slabých, ako celok to funguje a finále bolo monštrózne aj s prihliadnutím na množstvo postáv, na super kombináciu super síl a super zbraní do OverTheTop výbavy pre jednu z postáv, ja som sa bavil. Som zvedavý, s čím prídu nabudúce, pretože toto je seriál, kde sa fantázii medze nekladú a kvôli animácii sú rozpočty na rozumných hodnotách. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvelácké ohýbání realit konečně přiletělo se svou druhou řadou, aby nám, těm, kterým už hrané kousky od tohoto studia pěkně lezou krkem, doručilo trochu kvalitnější pokoukání. Schválně zmiňuju trochu, protože ne každá epizoda je konzistentní v tom, co by nám ráda předala, opět se střídají epesní dobrodružství s naprosto nezáživnými dvacetiminutovkami. V konečném sledu jde ale stále o povedený seriál, z jehož jádra je pořád co ždímat. [viděno na Disney+] ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O fous slabší než první série, ale opravdu jen o fous. Paradoxně nejzajímavější postavou je zcela nově představená indiánská válečnice Kahhori, která jako jediná z klíčových postav nemá svůj předobraz v dosavadních MCU filmech. Návaznost na první sérii je poměrně výrazná. Avengers ve středověku byli fajn, bohužel díky krátké stopáži nezbylo mnoho času na podrobnější vysvětlení souvislostí. Finálová epizoda opět silná, nicméně ze stínu finále první řady se vystoupit nepodařilo. Slušný overkill, slušný fan service a výrazně přesílené postavy - které bohužel jako vedlejší efekt trochu degradují stěžejní momenty zejména z Infinity War a Endgame. Soundtrack je perfektní. 75% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A budu vlastně docela negativní. První série je epická, akční a osudová. Pozorovatel tam byl jako dosud nejmocnější postava, která je schopná téměř čehokoliv, tady z něj udělali tak trochu komickou postavu, co paroduje sebe sama. Druhá série není špatná, ale všechno je o poznání horší než minule. Jediný díl, který je vyloženě skvělý, je ten nejméně očekávaný. Příběh kolem Kahhori je funkční, vynikající i akční. Suverénně nejlepší díl, dost možná celého seriálu. Furt jsem byl ale zdrženlivý, protože jednička mě smetla až ve finále, kde všechno dokonale zapadlo. Tady máme sice v posledním díle milion postav, tisíc easter eggů, ale všechno je zbytečný a navíc. Minule dostával Ultron nakopáno od Avengers, kteří spolupracovali, každý využíval svých silných stránek. Tady je záporák zoufale nevyužitý a je to vlastně boj dvou barevných výbojů se třetím barevným výbojem. Je to pěkný, má to fajn animaci, ale po první sérii byla očekávání úplně jinde. A samotná Kahhori to nezachrání. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S02E06 je vlastně přesně to co jsem čekal už v první serii. Nová dimenze, jiný vesmír, jiná realita, nový jiný hrdina, neznámý svět. Ne jen "vezmeme tohoto hrdinu a změníme mu obličej za jiného hrdinu" // 01 : ***, 02 : *, 03 : *, 04 : ****, 05 : *****, 06 : ****, 07 : ***, 08 : **, 09 : *** // Zklamal mě konec (8 a 9 epizoda) kdy opět Strange, což neubírá na tom co se děje. Občas jsem se ztrácel ale tady se v závěru utrhly asi víc než v závěru první serie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama