Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Neznámí sympaťáci právě unesli vyděšenou Jessicu. Ta však nehodlá čekat na jejich promyšlenou koncovku a s šikovností MacGyverovy sestry dokáže uskutečnit telefonní hovor z rozbitého aparátu. Nezbývá jí než doufat, že ze zásady nespolehlivý hezounek Ryan, který hovor pobaveně přijal, přeloží prohánění uječených plážových myší na později a poprvé v životě zariskuje svou opálenou kůži pro někoho potřebného. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komu není z hůry dáno... David R.Ellis svojou režisérskou impotenciou dokonale sprasil naozaj výborný nápad. Naivita niektorých scén a dialógov s prehľadom podráža nohy vážnej nálade a výbornej atmosfére filmu. Prístup ako pri Final Destination 2, kedy človek rezignuje na vážnosť snímku, tento krát nefunguje. Škoda preškoda. S takým hereckým ansáblom to mohla byť pod taktovkou niekoho zručnejšieho pecka. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký priemer, že sa mi až k tomu nechce nič napísať. Logika si zobrala dovolenku, herci honorár za pobehovanie po pľaci a prednášanie nejakých tých dialógov. Ako jediný sa mi celkom páčil Statham, ktorý bol ako záporák dosť nepríjemný. Z podobných typov filmov, na ktoré sa už asi ani príliš do kina nechodí, sa mi viac páčil Firewall. Ale na druhú stranu to celkom rýchlo ubehlo, takže 50,5 percenta. ()

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na jednoduché zápletce a v kterém se vlastně pořád něco děje. Film je poměrně krátký a tak neztrácí dech a myslím, že hodně lidí bude i bavit. Celkový dojem ale poněkud sráží naivita a banalita příběhu a také různé nelogické řešení dějových zápletek. Pokud se chcete skvěle bavit vypněte mozek a jen sledujte. U mě je to lehce nadprůměrný film a s odřenejma ušima mu dávám nakonec 4 hvězdičky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama