Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

-=MAX=- odpad!

všechny recenze uživatele

Když se mi dostal do rukou tento film byl jsem hodně rád. podle obalu to vypadalo že by se mohlo jednat o povedený film. CHYBA!!! Celý film je jen sposta slátanin a nesmyslů. Například by mě zajímalo naco tam byl ten ufoun. A ten konec ... Jediné co by se dalo pozvednout jsou ty nechutný zmutovaný klíšťata. ()

Daae odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, když jsem si Arachnida s kámoškou půjčila za dvacku v půjčovně. Kámoška se toho předem bála, ale z důvodu, že sama trpí arachnofobií. Nakonec jsme neřvaly strachy ale naopak smíchy. Arachnid je záležitost k popukání! Naprosto nevysvětlitelný děj, kulisy z vedlejšího obchodu, konec odfláknutý ... Scénu, ve které pavouk "přeletěl" obrazovku, jsme si se smíchem přetáčely pořád dokola a pouštěly zpomaleně, abychom indentifikovaly tu věc. Nakonec jsme se shodly na tom, že jde o "létající superfretku". No prostě úžasný film. Zpracování je tak smutné, až je to k smíchu. Už se těším, až to budou dávat v nočních hodinách na Nově! ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak dlouho, co jsem se na ARACHNIDa snažil podívat, ale po patnácti minutách jsem to vzdal a film si zařadil do té nejhlubší horrorové žumpy. Jenže nějak ve mě pořád hlodalo svědomí, že to nebylo fér a tak jsem dal "Pavoukovi" druhou šanci. Ale tentokrát jsem se připravil. Litr Hradní svíce jsem smíchal s půl litrem kofoly (samozřejmě sem to nejdřív vypil) a navrch jsem si dal český dabing. A hned se na to dalo dívat. Je mi jasné, že lepší efekty měl Karel Zeman v Cestě do Pravěku, ale na to jsem vždycky sral. Zase takový průser to není, aspoň se u toho člověk zasměje. Viděl jsem už větší shity. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka a obsah mě přinutily koupit dvd. Začátek není nejhorší a možná, že kdyby se celý film povedl stejně dal bych i tu hvězdu, ale to by se nemohla z filmu vyvinout taková ******. Herci ehm asi herci děs a hrůza, ale on se celý film moc nepovedl, protože podle mě má Arachnid zpackaný potenciál. Mohl z toho být zajímavý horor nebo Sci-fi takhle, ale není ani jedno. 13% ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň na ty ženské role šlo koukat, ale vrážet tolik peněz na to, aby se někde hodinu a půl ukazovaly dvě hezké baby? A tohle horor? Když už, tak sci-fi. Filmy o přerostlých a zmutovaných zvířatech jsem nikdy nechápal a nikdy mě nijak nezaujali, tenhle film je jen další důvod toho, že se můj vztah k nim nezmění. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama