Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

Salus 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše, líznutá porevoluční "tvůrčí svobodou". Výsledek je těžko stravitelný. Ale to se Soukup teprve rozcvičoval na svá budoucí nesmrtelná díla ()

K.O.vi 

všechny recenze uživatele

Já si teda myslim, že to zas tak úplně hrozný není. První film Simony Krainové a také její nejlepší :o) ()

Buraking odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza.....prakticky se nedalo ten filmi sledovat film, jelikož jsem se celý film soustředil jen na skrytou reklamu Gambrinus a Evropa 2, která byla snad na každém záběru. ()

Standey 

všechny recenze uživatele

Na to, že byl tento film natočený po revoluci, tak je víc než zajímavý. Je to mnohem lepší než většina porevoluční tvorby, kde herci neskutečně přehrávají apod. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Tento český film opravdu můžu a některé hlášky jsou nezapomenutelné....Chceš panáka nebo pusu? - Tebe..... Jede po mně jako blázen....:D :D Výborné herecké obsazení, výborné výkony. Má děj a také dobrý konec, proto si za svým hodnocením stojím!! ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

..“V jednom máš pravdu. Nejlepší svědek, žádný svědek !" Tento film neurazí, ale taky nenadchne. Snad jedině postava Kadlece, to je figura:-)) ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Hello gentleman! Hello Kadlec! Suckone Tofu, Lukas Vaculik, Karel Augusta, "hollywoodskej" typek Marek Vasut, tenkrat velexundicka Simona Krainova a jini. Nechte ten telefon, pane Kadlec, Ja? Ja neee ... chro chro! I to bylo tak, mile deti, strejda SZYslak chodil do Lidove skoly umeni a byl uz dost velky (12-13?) a zrejme i vychcany na to, aby zjistil, ze kdyz tam obcas nepujde, tak se to nikdo nedozvi. Takze radeji chodil do jednoho, nyni jiz zruseneho-predelaneho, ostravskeho kina Vesmir a predstavoval si, jak bude jednou stejne cool&in jako jako jako ... treba ten borec, co nese panu Kadlecovi rizek (Osicka?). No a jak sel cas, zjistil jsem, ze Simonu radeji predabovali a jine, podobne sokujici a neprijemne realie. Ale co, film je stale mou pubertalni srdcovou zalezitost. Hlaska "bojim se zubare a ne vas" je stale platna. Vy jste od policie? Ne? Tak dete do prdeleee! Bruuuuuuklyn ... bruuuuuuklyn ... bruuuuuuklyn ... ()

Delmondo 

všechny recenze uživatele

V porovnání s prvním dílem je to sice kravina ale nad vodou to drží dvě věci. Tou první je pařmen Vašut kterej furt kecá nějaký poloamerický krávoviny ale je to prostě řízek jak sviň, tou druhou je hladce oholenej Tofi kterej tady vypadá jak pornoherec a do sympaťáka z jedničky má dost daleko jenže sype jednu hlášku za druhou a těžce vládne celýmu ansámblu. Jinak Vaculík se moc nechytá asi se chystal na svou epickou roli v kultovní Nahotě na prodej. Takže je to sice blbost na entou ale tak nahláškovanej film v česku snad po revoluci nikdo nenatočil. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Co čumíte, báby! Hryc a Augusta jako postkomunističtí mafiáni. Vaculík a "Teflon" docela hrůza. Hvězdička pro Augustu, protože to je pán herec a pro v té době mladičkou Krainovou. ()

pold odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jo, první kamarád do deště byl strašnej škvár. To jo. Ale to jsem netušil, jak hluboko se dá ještě klesnout. Tady zjevně Sračkan Tofu nedostal medikaci, což ve spojení s debilním scénářem a lobotomií režiséra vyprodukovalo takovou toxickou leptavou lepivou pastu, která navíc odporně smrdí ... ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Docela mne prekvapilo, jak je tenhle snimek tady tak podhodnoceny. Jasne, neni to zadne filmarske mistrovske dilko, ale ma to stabilni dejovou linku, na svou dobu sympatickou dvojici, vtip, romantiku, hodny/zly postavy...vlastne je to takova pohadka pro dospele. Me osobne zaujalo pokracovani vice nez predchudce. ()

Stan Borowitz 

všechny recenze uživatele

Je tady Kadlec... a mistru světa v balení holek Sagvanu Tofimu i specialistovi na převoz finančních hotovostí osobními automobily Lukáši Vaculíkovi končí idylický život majitelů úspěšně prosperující diskotéky, naplněný víceméně jen bezstarostným přemítáním, jestli Two Beers or not Two Beers. Sagvan je záhy obviněn ze znásilnění a krádeže tranzistoráku prvního stupně a Lukáš musí opět dokazovat, že není ledajakým kamarádem, ale přímo Kamarádem do deště. Pokračování se snaží být coolovější a efektnější, víceméně ale jede v osvědčených kolejích úspěšného originálu. Příběh, atmosféra i humor opět na jedničku, ústřední dvojici ultimátních frajerů doplňuje dechberoucí Simona Krainová a excelu(hibu)jící Marek Vašut. ()

os10 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o evidentně slabší dílko než první film, stále je tam zobrazena čistá praha, což jsem dokázal ocenil:) ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Určitě ani tenhle díl tady nemá pro mnohé velké ambice,ale mě se líbí stejně jako jednička,stejně i s Augustem,který se mi líbí u prasátek,a prostě Tofi a Vaculík tu tvoří dobrou dvojici,ať si každý říká co chce,toť můj názor. ()

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama