Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (265)

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vánoční komedie jako směska různých příběhů z 24.12. přičemž některé měly i potenciál pobavit - zajímavý Roden, nebo Plodková vs. Nedbal, jiné byly nudné klišé Polívka vs. Fialová a některé vyloženě trapné jako zamilovaný kněz Plesl. Jsou Vánoce, tak tomu nadělím dvě hvězdy za silné obsazení a asi dva povedené vtipné momenty. Vidět to v létě, dám jednu hvězdu ze slušnosti. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v případě Přání Ježíškovi je i tohle film co má několik dějových linek co se na konci spojí v jednu. Zde to hodně zachraňuje Lábus a Kaiser bez nich tak humor takřka není herci jsou kvalitní a člověk jim to věří a mají spolu dobru chemii překvapivě nevadí ani Bohdalová. Je možná i škoda, že jedna linka se nevyřeší šťastně , ale zaseta linka není ani moc načrtnutá tak to zase tak nevadí. Ve výsledky je to tak na 60 procent, ale 20 přihodím. 80 procent ()

Reklama

Cimr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, můj ortoped mi nikdy během debaty o tátově namodralé noze nenabídnul, abych s ním šel bruslit. * O ženách toho zas tolik nevím, ale je normální zmlátit na Štědrý den v kostele faráře za to, že vám v šestnácti na táboře neodpověděl na zamilované zprávy? * Na to, že se děj odehrává během jednoho dne v milionové Praze se postavy náhodně potkávají až příliš často. ,,Jé, ahoj tati!" ,,Jé, mami, co tu děláš?" Působí to až cimrmanovsky nablble. * Snaha nacpat co nejvíc známých tváří do jednoho filmu z toho až bolestivě trčí. Tvůrci vrhli na plátno desítky postav, ale neukočírovali je, nedrží to pohromadě. O některých v průběhu filmu úplně ztratíme přehled (např. Neužil). Když se na konci objevil Plesl, ujelo mi - šmarja, nojo, ještě tenhle tady vlastně je. Už jsem jen čekal, kdy se přijde na to, že Bohdalka je Lábusova sestra a Čermákova teta, aby se všechno splácalo úplně na jednu hromadu. * A propos - Bohdalka? Proč její linka v příběhu vůbec byla? Stará herečka, co má někde v zahraničí nějakou svoji lásku, ale ta nakonec nepřijede dneska, ale až zejtra? NO A CO? Jen oslí můstek k výstupu Pierra Richarda? Ano, Pierre. Další velké jméno, co se vyjímá na plakátě, ale že Richard ani nepřijel do Čech a nejspíš se sám natočil před notebookem, ze kterého přečetl kousek monologu, to už je úplná trapárna. * Kaiser jako by hrál dvě role (pobuda, alkoholik v tramvaji vs. skoro až filosof na večírku), Čermák taky (rapl politik v první půli vs. chápající manžel, odpouštějící s úsměvem nevěru své ženy). * Mizející a objevující se sníh; Roden ve studiu nedopoví "tu pí...", ale na nahrávce prokazatelně říká "tu píču"; Čuba otevírá pusu, ale nemluví... Jak je možné takové chyby u profesionálního filmu dopustit? * Dětské role? Tragédie. Kde je Thomas Brodie-Sangster? Nebo aspoň Tomáš Holý? Šikovní dětští herci jsou; jen je potřeba je chvíli hledat a dát si s nimi nějakou práci. Není přeci možné dát do trojice špičkové herce Rodena a Bohdalovou a vedle nich postavit kluka, amatéra. Strašně to trčí! * Lábusovi bůhvíproč chytne ruka, Kaiser ho na gauči velmi zábavně hasí a přitom ho jakoby šuká. No, směju se ještě teď. * Vánoční atmosféra veškerá žádná, většina příběhů se mohla odehrát naprosto kdykoli. Ještě že nám aspoň ve vskutku originálním názvu filmu prozradili, kdy se to celé odehrává... * Osmistý padesátý pokus o nejlepší napodobeninu Lásky nebeské zkrátka opět nevyšel. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Česká verze Lásky nebeské či polské Noci plné zázraků se mi líbí. 1)  Filmů, které vyjadřují dobrou náladu a zobrazují příjemnou atmosféru, mnoho není. Tím spíš ocením, když se něco podobného znovu urodí na českých filmových luzích a hájích._____ 2)  Spoluscenáristce a režisérce 62leté Ireně Pavláskové se to tentokrát podařilo. I nositelé zápornějších rolí jsou příjemní (typicky Oldřich Kaiser či Hynek Čermák) a celkově jsem se díval s chutí a se zájmem._____ 3)  Věrohodnost u podobných filmů je mi šumafuk a zbytečně naroubované vánoce mi nevadí._____ 4)  Doporučuji divákům přečíst si pětihvězdičkové a odpadové komentáře. Je to poučné i zábavné. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Trochu kýč, něco romantiky a hodně humoru. Vánoční příběh mě příjemně překvapil a hlavně to staré dobré jiskření mezi Kaiserem a Lábusem. Někdy mám pocit, že se tutok sepsuje apriori jakákoliv česká tvorba i když většinou je to spravedlivé. Toto se, ale dle mého povedlo, taková Láska nebeská po česku s pár přeslazenými scénami, ale to není nic co by se nedalo přežít a k vánocům to prostě patří. A herecký ansámbl byl výborný. Za mě vysmátých 80% ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)
  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)

Reklama

Reklama