foto

Josef Alois Náhlovský

  • nar. 15.12.1949 (68 let)
    Lom u Mostu, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miluji tě modře
2010 Rodinka
2009 Sanatorium (divadelní záznam)
2006 Jak se krotí krokodýli

TV seriály

2011 Rodinka (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dnes je u nás country bál (koncert)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2015 Estrádička (TV pořad)
2014 Babinec (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace