foto

Josef Alois Náhlovský

  • nar. 15.12.1949 (67 let)
    Lom u Mostu, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miluji tě modře
2010 Rodinka
2009 Sanatorium (divadelní záznam)
2006 Jak se krotí krokodýli
2004 Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka

TV seriály

2011 Rodinka (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dnes je u nás country bál (koncert)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2015 Estrádička (TV pořad)
2014 Babinec (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace