foto

Kenneth Tigar

  • nar. 24.9.1942 (76 let)
    Chelsea, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2014 Hell's Heart
2002 Time of Fear
2000 Blessed Art Thou
1998 Silnice E9 (TV film)
1997 Bilbo
Hollywoodské safari
Podsvětí hudby
Prokletá farma
Spiknutí
1996 Cadillac Ranch
Prvotní strach
Riot
1995 Great Mom Swap, The (TV film)
Jade
Zuřivost
1993 Dračí květ
Můj život
1992 Smrtonosná zbraň 3
1990 V zájmu dítěte (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
Runnin' Kind, The
Smrtonosná zbraň 2
1988 Justin Case (TV film)
Phantasm II
Sladkých osmnáct
1987 Jake's M.O.
The Betty Ford Story (TV film)
1986 Druhé podání (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
Jiný život
Just One of the Guys
1984 Fatal Vision (TV film)
1983 Great Day (TV film)
Missing Pieces (TV film)
Special Bulletin (TV film)
Thursday's Child (TV film)
1982 Pray TV (TV film)
1981 Gangster Wars
Joe Dancer: Hořká pilulka (TV film)
1980 Chůva (TV film)
1979 Golden Gate Murders, The (TV film)
1978 The Gypsy Warriors
1977 Hemingway Play, The (TV film)
1975 Happy Hooker, The

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
The Ground Beneath Their Feet (S03E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Sabra (S03E04)
Sensô Kôi (S03E03)
Now More Than Ever, We Care About You (S03E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 73 (S06E08)
Chapter 72 (S06E07)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Name Not One Man (S02E13)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 59 (S05E07)
Chapter 54 (S05E02)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
Gimme a T (E05)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Loose Lips (S02E08)
Land O' Smiles (S02E07)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Apparition (S02E05)
In the Saddle (S01E11)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 20 (S02E07)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Prayer Brunch (S01E07)
Pilot (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 7 (S01E07)
Jak prosté (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hitting the Fan (S05E05)
The Seven Day Rule (S04E13)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
I Fought The Law (S04E01)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Když svatí jdou (S03E06)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Odjezd (S01E03)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Schopnosti (S01E14)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Poznáváme pana Jonese (S01E07)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyvolení (S06E12)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S01E10)
Will a Grace (TV seriál)
Zmrzlinová útěcha (S06E13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Mr. Willis of Ohio (S01E06)
Akta X (TV seriál)
S.R. 819 (S06E09)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Nechte malé děti (S04E21)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vyhnanci (S03E24)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kazeta (S02E18)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
God Bless the Child (S02E05)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
WIOU (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Willie v podezření (S04E03)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Symbióza (S01E21)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
The Boys in the Bar (S01E16)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Gangster Chronicles, The (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace