Reklama

Reklama

Animatrix: Světový rekord

  • USA The Animatrix: World Record (více)

Obsahy(1)

SVETOVÝ REKORD je príbehom bežca Dana Davisa, ktorému nebol po pozitívnom dopingovom teste uznaný nový svetový rekord. Teraz sa rozhodne očistiť svoje meno v ďalšom závode, ale tentokrát sa priblíži k inej bájnej méte - oslobodeniu sa z Matrixu... (Avathar)

Recenze (91)

krt7236826 

všechny recenze uživatele

príbeh človeka ktorý sa sám dokázal odpojiť od matrixu a využiť to vo svoj prospeh no zákerný program agent ho zrazil k zemi... neskôr príde najsilnejšia scéna aká kedy bola nakreslená... keď povie free a postaví sa z vozíku nedýcham nežmurkám iba ticho žasnem čo sa dnes dá nakresliť... nieje to o tej grafike ale ako to vystihli k matrixu... je to o ľudskej vôli ktorá napriek zotročeniu mysle sa nevzdáva a dokáže premôcť otrokárov. Toto je podľa mňa príbeh prvého ktorý oslobodil prvých ľudí a ak to tak nieje nehajte ma v tom chcem tomu veriť dobre mi to zapadá do schémy matrixu :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dan Davis byl kdysi obviněn z dopingu při běžeckých závodech, a nebyl mu uznán světový rekord. Dnes má šanci svoji reputaci napravit - a možná se vymanit i z vlivu Matrixu ... Tento příběh mi taky nic moc neříkal. Sice nějaký ten potenciál má, ale oproti předchozím animákům mi přišel hodně slabý, navíc i animace mě dvakrát nenadchla.. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Animací, ale i tématem nejvíce odlišný díl oproti ostatním. Je možné dostat se z Matrixu i jinak, než pomocí sledovací pilulky a několika pomocníků s brýlemi? Je člověk ve svém potenciálu schopen překonat všechny umělé bariéry? A jakou oběť dokáže položit sportovec za překonání těchto nejzazších hranic? Velmi silné. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Hm, těžko říct, je sice jasné, že autoři znovu chtějí vyzdvihnout sílu člověka i v tak těžké době, ale na druhou stranu, tentokrát je to v dost slabém příběhu, s málo sympatickým hrdinou, a snad až na velkolepý závěr (pointou - ale nečekajte zas takové překvápko, jde to v duchu celého příběhu) a scénu při dobíhání do cíle (opravdu nepříjemná zkušenost) je to dost průměrné.. Ale stejně dávám 4, s tím, že je to spolu s posledním příběhem nejslabší částečka tvořící animatrix. Ale k chybě v matrixu to má stejně daleko :) ()

eltazar 

všechny recenze uživatele

mísí se tu názory s hodnocením 50 nebo 100%. asi tak - tenhle díl nemůžete brát jako klasický příběh AM. je to o trochu něčem jiném, je to dle mě o poselství, které skrývá lidská duše a které se matrix snaží potlačit. slabý scénář? kdeže, jednoduchý ano, ale dotažený k dokonalosti. stejně tak grafické pojetí a animace. nemusí to sednout každému. pro mě to je ale jednoznačně nejlepší díl, kdykoliv se bavíme o AM, na mysli mi vyvstane právě tato povídka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama