Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál neměl jiný účel, než vytvořit v MCU postavu, pro další menšinu (slovy Karla Maye) - rudochy. První epizodu se seriál hrozně snaží napasovat pomocí Daredevila a Hawkeye, aby celý zbytek oslavoval velkého Manytů (pardon máme rok 2024, takže paní Manytů) a předváděl uniformě nasraný výraz ropuchy bez talentu. Pak tady je ta stupidita s Kingpinem. Víc debilně “vyřešit” konec Hawkeye opravdu nešlo. Více u jednotlivých epizod. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne, zase slibný rozjezd, a zase zadupání do země v posledních dílech. Rezonování, které mělo být pointou, je naprosto nefunkční, příběh nedává smysl, vedlejší postavy jsou do počtu a chudák Fisk zredukovanej na mamlase, co už nedokáže zterorizovat ani blbej zapadákov někde za New Yorkem. Přitom první dvě epizody tak nadějný... 5/10 ()

Reklama

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Na poměry Marvelu Echo vyloženě neuráží, ale hlavní hrdinka není moc sympatická, respektive její charakter se dá označit jako arogantní, nemastný a neslaný, což je i vlastně celý příběh. Chybí napětí a celé to vlastně táhne pouze úžasný Kingpin. Jako celek opravdu slabota a kdyby Echo nevzniklo, tak by se asi nikdo nezlobil. Prosím Marvel, nezklamte nás u Daredevila! ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnout hůře, ale popravdě jsem čekal, že to bude o dost lepší. Největší problém seriálu je ten, že se neumí držet při zemi. Nevím proč se tvůrci rozhodli, že "komorní hrdinka s komorní zápletkou" potřebuje fantasy přesah a mystično. Na papíře to mohlo vypadat dobře, ale reálně hned při prvním dnu natáčení všem muselo být jasné, že je to blbost. Bohužel asi Kevin Feige neměl čas, nebo si prostě řekl, že lidé na to budou koukat, protože tam je Daredevil a Kingpin. Kdyby tvůrci byli více při zemi, soustředili se na vnitřní démony hlavní hrdinky a nevymýšleli zbytečnosti, tak byla šance, že by se seriál mohl postavit vedle Daredevila a Punishera. Takhle je tu několik dobrých scén a pak taky několik momentů, u kterých jsem si říkal WTF. Kdyby tahle zápletka byla v animovaném seriálu What If...?, tak by mi to dávalo mnohem větší smysl. Seriál není špatný, má dobré momenty a spoustu věcí se i povedlo. Nicméně jsou tady věci, co mi hodně nesedly, a ty mi ten zážitek hodně zkazily. Echo je seriál, co neurazí, ale žádné velké nadšení taky nevyvolá. Radši si znovu dejte Daredevila a Punishera. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Maya se po postřelení Kingpina vrací do rodného indiánského městečka najít samu sebe (což zahrnuje také sílu – "echo" – svých předků). V pěti epizodách se toho moc nestane, úder padouchově obchodnímu impériu sabotáží vlaku nic neznamená a přízemní finále odpadne do ztracena. Úplně nevím, proč stálo Marvelu za to tenhle pseudopříběh vyprávět, přestože hlavní hrdinka Alaquy Cox není prázdná ani nevýrazná, avšak sympatiím se svým umíněním spíš vzpouzí. Možná kvůli resuscitaci jako pokaždé fantastického Vincenta D'Onofria? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Alaqua Cox je první handicapovanou herečkou, která ztvárnila hlavní postavu v produkci Marvel Studios. Od narození je neslyšící a má protetickou nohu. (KGBelik)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama