Reklama

Reklama

1. MISE

(seriál)
Česko, (2021–2022), 40 h 38 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Jan Dolanský, Marek Němec, Kristýna Leichtová, Pavel Řezníček, Roman Zach, Igor Chmela, Ondřej Rychlý, Sára Rychlíková, Radúz Mácha, Annette Nesvadbová (více)
(další profese)

Epizody(42)

Obsahy(1)

Dvanáct osobností, dvanáct příběhů a jeden společný cíl: být jedním ze čtyř nejúspěšnějších, zasloužit se o místo v elitní jednotce a stát se součástí odvážné mise, na jejímž konci bude nespočet zachráněných lidských životů. Tvrdý výcvik pod vedením špiček v oboru, ale i praxe ve vojenské nemocnici postaví dvanáct mladých lékařů před nevšední profesní výzvy, čelem k vzrušujícím situacím a vstříc prostředím, jež jsou očím i myslím běžné veřejnosti obvykle nedostupná. Obstojí jen ti nejlepší, nejslabší články výcvik a tím i seriál v jednotlivých dílech opustí. Profesní linku mediků i jejich školitelů proplétá i spletitá vztahová linie. Seriál vykresluje vojenské lékaře jako úctyhodné profesionály, ale i jako muže a ženy z masa, kostí, s duší a svědomím. (TV Prima)

(více)

Diskuze

EasternJoe

EasternJoe (hodnocení, recenze)

Wow. Po dlouhé době jsem se sem přišel podívat, zkontrolovat to, a zjistil jsem, že tenhle odpad odvysílal 42 dílů. Sledoval jsem prvních pět dílů, pak už byla fyzická bolest příliš velká, než abych pokračoval.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Nejde dost dobře srovnávat filmovou i seriálovou produkci, ikdyž v zahraničí se tyto rozdíly vzhledem k kvalitě zpracování a obsazení hodně mažou. Minimálně v našich podmínkách stále platí že seriály v našem podání jsou spíše lowbudget. To se týče i obsazení kde vidíme spíše začínající herce nebo herci kteří evidentně mají hluboko do kapsy. Když navíc zmiňujete filmy s Tomášem Holým, je hodně velká početná skupina lidí, kteří tyto filmy naopak nesnášejí, obecně filmy od Poledňákové patří k spíše k tomu horšímu co vyprodukoval komunismus. 

 (hodnocení, recenze)

Jak může téhle sr.... dávat někdo čtyři nebo dokonce pět hvězdiček? Jak může srovnávat tuhle sr.... s filmy, které si těch pět hvězdiček zaslouží doopravdy? (filmy s Tomášem Holým, Vesnička středisková, S tebou mě baví svět atd atd ) Takové hodnocení tohto seriálového hnusu je urážkou všech těch skutečně krásných filmů a seriálů, které se u nás natočily !!

na příspěvěk reagoval Shakaar

Tomikur

Tomikur (hodnocení, recenze)

škoda že nejde hodnotit....  za mě 3*

 

Není to žádný odvar z kterého bych nespal až bude další díl.... ,ale rozhodně má něco do sebe než jiné nekonečné seriály

 

vsadilo se na jistotu a máem tu další seriál z nemocnice ,ale aspoň je to o něčem jiném

DanielP.

DanielP. (hodnocení, recenze)

I když hodnocení zamčeno: 3*
Jako není to úplně blbost. Je to klasicky "studiovy" seros ve stylu nasich TV na druhou stranu scenar neni spatnej a herecky vykon dvojky Dolansky - Nemec me bavi. Nemecovi tahle role sedla. Az takovy odpad to zase neni. Dialogove je to dobre.

Yamamoto13

Yamamoto13 (hodnocení, recenze)

Vydržel jsem zhruba třicet minut prvního dílu. Více opravdu nešlo. Takovou zhovadilost jsem už opravdu dlouho neviděl. Pokud by šlo dát ještě horší hodnocení než odpad, tak tato stupidita by si to zasloužila.

gep

gep (hodnocení, recenze)

ten šišlající "zpěvák" znělky prznící kultovní skladbu se vyspal s kým z producentů, že toto dopustili???

na příspěvěk reagoval EasternJoe

Reklama

Reklama