Reklama

Reklama

Dobrodružství kriminalistiky - Série 3

(série)
Československo / Západní Německo / Francie, (1991–1992), 4 h 5 min (Minutáž: 49 min)

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Hellmut Lange, Ladislav Mrkvička, Matěj Hádek, Radoslav Brzobohatý, František Švihlík, Zdeněk Mucha, František Michálek, Jindřich Khain, Miroslav Táborský, Jiří Bartoška, Ladislav Potměšil (více)
(další profese)

Epizody(5)

Zajímavosti (13)

Dobrodružství kriminalistiky - Poslední odvolání (1992) (epizoda) (S03E02)

  • Záběry odehrávající se před vstupem do budovy guvernérova sídla a v jejím interiéru se natáčely v exteriéru i interiérech dnešní budovy Ministerstva dopravy, někdejšího sídla Ústředního výboru Komunistické strany Československa na adrese nábřeží Ludvíka Svobody 12, Praha – Nové Město. (HonzaBez)

Dobrodružství kriminalistiky - Duplikát (1992) (epizoda) (S03E04)

  • Natáčelo se v Malé pevnosti Terezín, Praze v Národním divadle, Malé Straně, zahradě Kinských, Černínské zahradě, Tyršově domě, Hradčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Dobrodružství kriminalistiky - Padělek (1992) (epizoda) (S03E05)

  • Režisér Antonín Moskalyk chtěl po Ivanu Vyskočilovi, aby v historickém vozidle, které měl svěřené, přijel na scénu na plné pecky, jenže rekvizitáři jej varovali, že se jedná o historický vůz, ať s ním zachází opatrně. Nakonec ale musel poslechnout režiséra a přidal a prorazil olejovou vanu. Rekvizitáři dali Vyskočilovi co proto, na režiséra si ale netroufli. (sator)

Reklama

Reklama