Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

rounen: to sa len tak hovori, neviem či to v cesku pouzivate, mne sa pacili na tom filme tie bojove sceny boli super a tiez som sa dobre zabavala na tom vztahu tej Tiny a jej otca.... jak si stale myslel ze je lezbicka....hh

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

xoxolove: proč by mi šibalo?mi se na tom filmu líbily akorát ty holky a občas dobrá hudba a souboje...jinak celkově šel scénař a natáčení do amateřiny...takže občas směšné,nereálné...bohužel...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

xoxolove: no musím,pokud nějaký film shlédnu tak zhodnotím a popřípadě okomentuji,vložím zde svůj názor na film...je to špatný? :)

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

rounen omg to musis komentovat aj tento film??? Je film ktory si tu este neokomentoval????

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Rozhodne tento film nerobi hre ziadnu hanbu. Prostredie krasne, bitky tiez, zmes takych kociek sa len tak v kazdom filme nevidi, pribeh takmer ziadny, co vypliva aj zo samotnej predlohy ale to je zrjeme aj z plagatu. Prave pre taketo filmy bolo stvorene Blu-Ray. Inak najviac sa mi asi pacila bitka na schodisku.

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Odpočinkový film-krásné ženy a bojové umění.Laciný ,ale dobrý.Dobrý znamená ***tak že za***.

mustanggt

mustanggt (hodnocení, recenze)

na moje prekvapenie som myslel že to bude celý film taká babská bitka, ale baby tam predvádzali naozajstné bojové umenia****a to je dobre

JokesMan

JokesMan (hodnocení, recenze)

Největší kravina jakou jsem viděl za posledních 10 let... A to říkám i jako fanda DOA. Po hoďce jsem to musel z nervů vypnout, i když jsem chtěl počkat na titulky, jelikož jsem myslel, že to režíroval Uve Boll. A hle on je to nějakej jinej lámič. Choreografie soubojů je celá opakuji celá okopírovaná z jiných filmů. Prostě blbost!!!!

x_LUKAS_x

x_LUKAS_x (hodnocení, recenze)

Jiste, je to blbina jak nastrelovaci kontaktni cocky, ktere jsem kdysi vymyslel, ale co. Byl jsem unaven a chtel jsem film abych mohl totalne vypnout a potesit muzske oko. Oboje tento film splnuje. Mozkova aktivita zadna a pekne zeny. Kamera leta kolem bojovnic a casto jim proletne vsude mozne i mezi nohama. Normalne bych tomu dal asi nanejvis 2 hvezdy, ale protoze jsem mel na ten film to spravne rozpolozeni, tak jsem se pobavil. Mel jsem celou dobu pocit, ze koukam na videohru. Prekvapilo me ze si ve filmu dvakrat stekl Robin Shou, ktereho zname jako Liu Kanga z Mortal Kombatu. Objevil se jen proto, aby dostal pres hubu od jedne z predstavitelek. A to ani nevystupoval jak bojovnik-souper.

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Teplí a zároveň bydlí nad filmovým klubem. Nejhorší kombinace. :)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Hej, to jste všichni teplí nebo bydlíte nad filmovým klubem? Krásný holky, skvělej nářez, škoda toho debilního střihu, ale i tak je to pastva pro oči a nejakčnější film roku.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

No tak to bola kravina, zaujmave ze som to ale dokukal do konca to nemam vo zvyku! Dokonaly vyplach mozgu :D

Nixxon

Nixxon (hodnocení, recenze)

taková pohádka...haha :), takovejhlech filmů je mraky, akorát tu bylo pár pěknejch prdelek...

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Moc se mi to nelíbilo, a to mám obvykle tady tyhle bojovky rád.... Třeba příště.

m@rz

m@rz (hodnocení, recenze)

Pekne holky, zabavne bitky, ale jinak uplne nesmyslne. Zdalo se mi to jako parodie na nepovedeny mortal kombat. Efekty nestoji za nic. Pribeh stupidni. Spatne zpracovane bitky, absolutne nemaji nic spolecneho s realitou (ne ze by museli mit).

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Tak toto bude kokotina ...fakt ine slovo neviem po pozreti trailera ako synonymum pre vyslovene nijako najst. :-) Charlie´s Angels boli krasnou nadsazkou toto sa IMHO berie nejak moc vazne. Proste je to cool asi ako kul v plote.  Ale veru ingrediencie traileru mi pripomenuli : Azumi, Fearless a Charlies angels.....u mna tajny tip na SHIT roka.

Reklama

Reklama