Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

666teen

všechny recenze uživatele

Charlie´s Combat nebo Mortal Angels? Nevím, věru si netroufám tohle dílo hodnotit. Střízlivým okem to vypadá na spodní patro kontejneru se zbytky po kyretáži. Svrab a utrpení. Ovšem dokážu si představit situaci kolem druhé hodiny ranní, kdy se změněným stavem vědomí po požití ušlechtilých travin, budu u tohoto výplodu juchat blahem. Pokud najdu přehrávač. No, doufám, že ne. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nehorázně střelená a zároveň zábavná záležitosti. Krásné holky se s chlapy i mezi sebou tlučou hlava nehlava, děj k tomu prakticky nepotřebují, do toho ještě trousí vtipy... Akční scény (které tvoří 90% filmu) jsou velice nápadité a originální, divákům jsou servírovány v krásném balení (moje nejoblíbenější je asi potyčka v bambusovém hájku), film odsýpá až do konce, který přijde po necelé hodině a půl, což je tak akorát. Kdyby byl DOA o pár minut delší, už by byl natahovaný. V rámci "béček" rozhodně nadprůměr. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

BIKINI KOMBAT!!! ´Pobřežní hlídka´ se potkala s ´The Shaw Brothers´ a výsledkem je stoprocentně bezmozková záležitost, která redefinuje pojem "sračka" a stává se žhavým adeptem na zařazení do www.badmovies.org . Příliš hustá frekvence mlátiček bohužel dělá z DOA s přibývajícím časem poměrně jednotvárnou záležitost. To nevlastního bratříčka - vizuálně mnohem promakanější MORTAL KOMBAT Paula W.S.Andersona (DOA spoluprodukoval) - jsem si užil nesrovnatelně více, ačkoliv byl vlastně o tom samém. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Svižná, leč bizarní kravinka s jednotvárnou akcí bez kapky krve.. A to od tvůrce Van Dammeovské klasiky Karate Tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se nebo nedávných Kurýrů. Celé je to ještě pestřejší a uhlazenější než Charlieho andílci, aneb kterak kamera detailně sjíždí ženské křivky, nicméně kolena to nikomu nerozklepe!! Scénář nadobro zničí víc mozkových buněk než dobře ubalený joint, skutečně to celé vypadá, jakoby si dva osmiletí školáci hráli na písku a sesmolili jakýs takýs příběh o bojovém turnaji, kam se zvou jen ti nejlepší (tedy nejlépe vypadající). Takže mraky vnadných slečen, choreografie odkoukaná od šikovnějších kolegů, válení v písku a vyumělkované turnajové mlátičky, které snad nikdy nevystoupí ze své naivní stylizace. Nebrat pranic vážně, nicméně i bez Bolo Yeunga to na *** vystačí!! ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bizarní mix Penthouse videa, konzolové mlátičky a sedmdesátkové řežby, který ukáže negrovu holou prdel a nabídne BILLA z diskontu. Tenhle kus má snad víc movie connections než Pulp Fiction a věřte tomu, že je to jeden z těch filmů, kvůli kterým vaši prarodiče volí komunisty. Za dvacet let z toho bude poklad pro fajnšmekry. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama