Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (760)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jiné a z počátku originální, jenže problém tkví v tom, že nemůžete za originální považovat do nekonečna něco, co je čím dál tím víc stejné po x sérií... a tak se ze zajímavého počinu stává všední podívaná, kde vám nevadí, že vynecháte několik minut z jednoho dílu, posléze díl celý, až vám je nakonec úplně jedno, že nějaký seriál vůbec běžel a nakonec i skončil. Škoda. 68% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám štyridsiatku na krku. Celý život som prežil ako povaľač, drobný zlodej a špekulant. Vyviedol som veľa vecí, ktoré zaťažili moju karmu. Svojimi výčinmi som si ju zaprasil až tak, že keď sa jedného dňa na mňa usmialo šťastie a vyhral som v lotérii sto tisíc dolárov, vzápätí ma zrazilo auto a výherný tiket sa stratil. Zmizol. Vtedy som usúdil, že je to karma. Moja nečistá karma si vybrala svoju daň. Treba ju znova očistiť. Spísal som si dlhý zoznam skutkov, ktoré musím odčiniť alebo sa za ne aspoň úprimne ospravedlniť. To zaručene pomôže. Pevne pri mne stojí môj jednoduchý, ale verný a dobrácky, brat Randy. Zato moja bývalá manželka Joy, s asistenciou svojho súčastného partnera Darnella, sa mi snaží moje rozhodnutie všemožne skomplikovať. Mám to skrátka ťažké, ale zvládnem to. Mimochodom, „Volajú ma Earl“. Earl Hickey. ***** ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak ještě jednou - karma ohřívá vodu, nepohání komediální seriály. Ano, je to tak dementní, že se občas nevyhnu tomu, že se musím zasmát - jak jinak než cizímu (Earlovu) neštěstí - ale pro kristovy rány, lidi, čtyři sezóny pořád toho samého? To nezvládne ani Jason Lee, kterému postava úlisného pablba, který se rozhodl polepšit, sedí jako ulitá. Sice to pořád nemaže jeho zločin proti lidskosti jménem Alvin A Chipmunkové (kde mu navíc přitěžuje speciální recidiva), ale jde to. Bohužel všechno a především všichni tu jdou tak za hranu toho, čím jsem ochoten trávit část svého času vyhrazenou zábavě, že mi z toho bylo až na blití, protože tu máme nepřetržitý záměrný "idiot plot", korunovaný silikonovo-kolagenovou blbkou Jesse Jane, pardon, Jaime Pressly. Rekvizita v podobě retardovaného bratra Ethana Supleeho je pro mě už jen klinická smrt humoru - a to přitom je, jak nás poučil doktor Reiniš v Choking Hazardu, humor na účet hendikepovaných vtipný skoro vždycky. Co na tom, že obdobného, ale podstatně nebezpečnějšího, dementa hrál už v American History X, takže podobně jako Jason Lee herecky opravdu boduje, cu fíl je cu fíl, a tomuhle seriálu se já prostě klanět nedovedu. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

V devet hodin a pet minut na kuulu totalne kuul a prom me i kult serial. Jednoducha vec, ale roztomila a neskutecne trefna. V serialu je hodne takovych malych napadu, jeden z nejlesich je treba obsazovani slavnych hercu do celkem dost obskurnich, ale jim vlastne charakterove velmi blizkych roli. Jak bylo kdysi receno - americane delaji nejlepsi humor, kdyz si delaji legraci sami ze sebe, ostatne stejne jako cesi, francouzi, britove a vsichni ostatni mexicani. ( A ta vec s tou karmou - jak pise nizeji jeden z uzivatelu - je pro krestansky skoly fakt jak usita .) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Za nápad určitě klobouk dolů, geniální a vtipné. Karma a jak žít lepší život. Seriál, který prostě nemá chybu. Earl a Randy se snaží napravit co v životě napáchali. Earl J. Hickey drobný zlodějíček s pochybnou minulostí. Když vyhraje v loterii 100 000 dolarů, srazí ho auto a výherní tiket odlétne. Následně v nemocnici uvidí pořad Poslední výzva s Carsonem Dalym, kde se dozví o karmě a rozhodne se změnit svůj život. Sepíše si seznam všech špatných věcí, kterých se v životě dopustil, a rozhodne se je odčinit, věří, že to je jediná cesta, jak získat pozitivní karmu. Poté, co udělá první dobrý skutek, jeho výherní tiket se k němu vrátí. Earl to chápe jako znamení a proto se rozhodne postupně škrtat věci ze seznamu. / Viděné epizody z 1-4 série *96.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (404)

Zajímavosti (51)

  • Jaime Pressly (Joy) přiznala, že zpočátku tvrdě trénovala hulvátství a drzost své seriálové postavy před zrcadlem se žvýkačkou v puse. (Ukko)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama