Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celovečerní snímek na motivy seriálu společnosti FOX, family guy. Stewie nevěří, že se mohl narodit někomu tak tupému, jako je jeho otec Peter. Proto když zahlédne muže, který mu připomíná sebe sama, vydá se ho hledat. Film je plný gagů, fekálních a homosexuálních vtipů, ostatně jako všechny episody family guy :) (Balvanos)

Recenze (65)

d4 

všechny recenze uživatele

Stewie Griffin - The Untold Story je prvý diel zo 4. série Family Guy, ktorá je, mimochodom, podľa môjho názoru, najlepšia zo všetkých. Gagy sa sypú, do pozadia nie sú vytláčané ani vtipy o homosexualite, rakovine či drogách. Takmer 90 minút toho najlepšieho z Family Guy. Veľmi dobrý úvod do 4. série, veľmi kvalitný Family Guy film. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Již běžné epizody Family Guye nikdy nestály na ději (na rozdíl třeba od Simpsonů, Futuramy a i South Parku), ale na okamžité komice především vizuálních gagů a vražedné kadenci popkulturních odkazů. Zde je to dějové vakuum roztaženo na stopáž celovečerního snímku. Od tvůrců je místy zřetelná až křečovitá snaha o vtipnost a ne vždy se to daří. Ne že by zde nebyly skvělé gagy - jsou, ale převážně jde jen o variace na již použité scénky ze seriálu a to nestačí. Navíc celá Griffinovic rodinka je odsunuta dosti do pozadí a celý děj je jen o Stewiem, což překvapivě není klad, jelikož s tím "motherkillerem" ze seriálu nemá po většinu doby nic moc společného (což pravda vychází z "děje"). Ve své podstatě se jedná o zcela zbytečnou záležitost, která svět Family Guye nikterak neobohacuje. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Celovečerní film Family guy? To mi nepřijde jako příliš dobrý nápad, Family Guy sice vládne skvělým (ale za to opravdu skvělým) smyslem pro humor, avšak neobsahuje dostatečný příběhový potenciál, aby se z něj dal utvořit plnohodnotný film. Jakoby to nestačilo, přišlo mi, že i zdejší vtípky nebyly tak dobré jako běžně v seriálu, jediný, který mě opravdu rozesmál byl, jak Lois řekla: "Like the time he spent Meg's college money on that medieval catapult" a následně se ukázal katapultovaný, letící Peter nad střechami domů :) Celkově, třebaže Untold Story mě spíše zklamalo, byl to pořád Family Guy a vcelku nadprůměrná komedie... 7/10 ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

FIlm sa sklada z akoby troch spojenych casti serialu + niake tie materialy navyse. Ako spomenulo uz viac ludi, rozhodne slabsie ako serial samotny. Family Guy nestavia na deji ale gagoch a preto je otazne nakolko je dobre robit z neho celovecerak, ale pobavil som sa a ako vecerna oddychovka po namahavom dni padne dobre. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Za prvé se musím podepsat pod první větu B!shopova komentáře – poukazovat na slabší úroveň oproti seriálu, když jde o tři díly s trochou omáčky okolo je opravdu trochu mimo. Takže tenhle celovečerák = seriál. Jediným problémem je menší prostor pro Petera a téměř žádný pro některé z dalších postavy (Quagmire a spol.). Jinak dostane přesně to co v seriálu, takže dát seriálu pět hvězdiček znamená dát stejný počet filmu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Tento celovečerný špeciál, pôvodne vydaný na DVD v septembri 2005, bol mierne prerobený a rozdelený do troch štandardných epizód seriálu Griffinovci (od r. 1999), ktoré odvysielala stanica FOX v máji 2006 ako posledné tri epizódy štvrtej série. (SarumanKo)
  • Vo filme, ktorý trvá 88 minút, sa nachádza celkom 46 flashbackov, čo znamená v priemere jednu spomienku každých 1,91 minút. (SarumanKo)

Reklama

Reklama