Reklama

Reklama

Turnaj zabijáků

  • Velká Británie The Tournament (více)
Trailer

VOD (1)

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná „Turnaj zabijáků“: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá 10 miliónů dolarů. Titul jedničky ve svém oboru navíc otvírá cestu k prestižním zakázkám. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze. V drsném akčním thrilleru předvádí světová zabijácká elita to nejlepší ze všech možných disciplín. Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení. To když si konečně uvědomí, jakou má život cenu... (TV Nova)

(více)

Diskuze

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

nebyt tam kelly hu, neni se na co divat. sem tam zajimava scena, ale jinak desny scenar, toporny carlyle (a ze ho mam rad, ale tohle uz neni becko, nybrzto cecko. a jeho vykon tomu odpovida). a akcni film z uk bez stathama i vinnieho jonese? co to ma bejt? :) ale nakonec jo, celkem to pobavilo. rozhodne to ale ma na vic

Leksland

Leksland (hodnocení, recenze)

Bohužel dosti spackaný film, scénář katastrofa a scénky, které by to měli zachraňovat jsou žalostné...Těch 58% je pro mne až nepochopitelných

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Dobrý film, dobré efekty, celkom dobrý herci, možno dej trošku od veci ale celkovo to hodnotím na 4 * !

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

miestami sa to zdalo blbosť jak vyšitá, ale je to pozerateľné, celkom fajn tam bol ten "nesmrteľný opičák parkurista" :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

neřekl bych hovadina!! já se třeba bavil celej film,nebyla nuda,aspon konečně pořádná akční řezba hodinu a pul vkuse,u mě 90% neni co dodat,takovejch filmů by mohlo být více :)

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Je to umění mít po ruce takový námět, takové herce a natočit takovou sračku. Gratuluju tvůrcům.

UN

UN (hodnocení, recenze)

The Tournament (2009) DVDRip 5 1 AC3 – FUSiON no som zvedavy

okkac

okkac (hodnocení, recenze)

Však to stačí. To není tournament bojovníků, ale nájemných vrahů a ti spíše střílí ne? Možná bych přidal Kelly Hu

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá ohromně výživně. Tohle bych na velkým plátně viděla docela ráda.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Adrian: doufám, že se to sem dostane. Foucan, Adkins jsou lákavá jména a hlavně J.J.PErry na pozici choreografa akčních scén... to mi nesmí uniknout:)

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

Lateef: No vzhladom na to, ze distribucne prava na film maju Weinstein company,tak smutne konstatujem, ze si na release este par tyzdnov pockame. I ked udajne predali prava na distribuciu v ramci Europy viacerym spolocnostiam, takze mozno tu na starom kontinente budeme mat vacsie stastie :-)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Vůbec nic, doufám, že to nejde k ledu stejně jako (nejspíš) Blood and Bone (pravděpodobně se odkládá o několik měsíců...) :(

da_silva

da_silva (hodnocení, recenze)

WOW !!! WOW !!! WOOOOOW !!! Jsem unešen tim trailerem z youtube! To vypada zle! Jo! A do toho ten mansell... no nadhera.

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

No ja by som do cesty Scottovi velmi rad prihral chilana Marka Zarora...ale zatial iba snivam :)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Kurva, tak kdy už to bude?? Už je to čekání celkem dlouhý... btw. docela by mě zajímal filmový souboj Scott Adkins vs Ray Park... nebo bych k Adkinsovi do Undisputed 3 hodil Lateefa Crowdera... jinak vy co se těšíte na toto, vemte v potaz i film Blood and Bone, půjde taky o dost dobrý fighty...

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

tombac: No, je fakt, že když dávala do tlamy Wolverinovi, taky jsem si to nemyslel. :)

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Kurva! Ty rozflákané těla, Scott Adkins kopající Kelly Hu do hlavy... Ving Rhames kvérem v ruce. Kurva!! :)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

petero: podle imdb je film už přes pět měsíců v post-produkci, očekávám, že musí vyjít každým dnem...

Isherwood, Adrian: jestli se dá něco vydedukovat z toho traileru, tak snad že Foucan by mohl absolvovat svůj freeruning aspoň v rozsahu Casino Royale, tzn. že snad fakt nepřeskočí jen dvě zábradlí a nekoupí to do palice... větší strach mám o Adkinse, aby se fakt efektně nepopral s Hu a nezůstal sedět v rohu místnosti se zlomeným vazem... ale tak snad Scott Man zná jeho bojovou průpravu (taekwondo a krav maga je neobyčejná kombinace) a snad viděl Undisputed 2:)... uvidíme, každopádně se moc těším...

jinak komu se líbil v Undisputed 2 Michael Jai White, nechť začne věnovat pozornost snímku Blood and Bone (trailer na youtube), kterej se mně osobně dost zamlouvá, vypadá to na pouliční či barové fighty a svojí účastí film podpořili opravdoví rváči: Bob Sapp, Kimbo Slice, Maurice Smith a nakonec i Lateef Crowder, těším se ukrutně...

petero

petero (hodnocení, recenze)

Po Border Patrol som čakal opäť video béčko ale promo teaser ma vyviedol z omylu a razom sa to stáva mojím najočakávanejším filmom. Vyzerá to na hodne krvavú záležitosť. Vie niekto kedy to má mať premiéru?

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

Zdielam Isherwoodove obavy aj po zhliadnuti promo teaseru, kde je Adkinsa zial takmer vylucne vidno iba v jendom zapase :( ... Na druhej strane, ak to bude ako pise Lateef a suboj Hu vs Adkins bude excelentny, tak budem len smutny (ze je toho tak malo) a nie nahnevany (ze nie je vobec nic) ;)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Na imdb píše jeden uživatel o souboji Adkins vs Hu jako u jednom z nejlepších a nejrealističtějších soubojů, jaké kdy viděl... rovněž Foucan prý předvádí výborné věci... těším se ještě víc než na Undisputed 3, tohle bude akční jízda!

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

preboha, veď ale hlavná štruktúra deja je do bodky rovnaká ako 'Zabi, lebo budeš zabitý' .. ale nie, že by som sa netešil :)

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Lateef: No, tak Adkins je machr, o tom žádná, ale já se bojím, aby se neobjevil ve dvou scénách, kdy někoho zadupe do země, aby se vybarvil jako záporák, a nakonec ho v té třetí sundá nějaká suchna, jako JCvD v Shepperd. A toho samého se bojím u Foucana, přeskočí 2 zábradlí a pak koupí hloupou kulku do hlavy.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Doufám v pořádnou akční jízdu... Adkins je ranař a freerunnista Foucan by to mohl trochu rozběhat... těším se!!

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Ale jo, na akci z Velké Británie se těším, zvláště kvůli sympatickému námětu, příjemnému obsazení a co jsem slyšel Scott Mann by měl být také nový talent.

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama