Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších seriálů novodobé historie ! Tima Rotha můžu jako herce, znám ho především z Tarantinovských taškařic a i tady dokazuje, že je prostě kvalitním hercem. Pokud navážu na tento seriál, taky by mi asi cukal koutek, když by se na mě tento maník upřeně koukal...................moje hodnocení = 8 z 10. ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vyčnívá z obvyklé americké tvorby kriminálních seriálů. Důkazy se tady nesbírají na místech činu a nezkoumají pod mikroskopem, místo toho se však důsledně zkoumají všechny výrazy tváří a pohyby podezřelých. Sympatická skupina "vědců" z nichž však nejlepší je samozřejmě Tim Roth, jehož postava táhne celý seriál a bez jeho sarkastických hlášek by to prostě nebylo ono. Líbí se mi i jistá kritičnost k americkému systému. Slabší díly se samozřejmě vyskytnou, tak jako skoro v každém seriálu, ale tento seriál se mi líbí ze všech současných amerických krimi seriálů po Dextrovi nejvíc. 80% ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Po první sezóně. Povedený kriminální seriálový počin. Tima Rotha už jsem dlouho v ničem neviděl a role chodícího detektoru lži mu sekla a dodává celkem zajímavému tématu ten správný šmrnc. Některé díly jsou bohužel možná až moc nabité dějem a dialogy, že nestačíte ani stíhat, ale povětšnou jde o velmi pohodovou podívanou, která se nebojí reagovat i na aktuální události. Lie to Me si zachoval bohužel jeden nepěkný neduh, který trápí mnoho podobných seriálů či filmů a já mu nemůžu přijít na chuť - ta zázračná technologie, když i z obyčejné hlídací kamery dokáží hladce zazoomovat na malý detail obličeje bez rozpixelování. Úžasné, škoda, že technicky nemožné...a tak příšerně hloupé. Přesto se mi seriál líbí a pokud bude pokračovat, tak mu dám šanci a rád k němu znovu zasednu nebo spíš zalehnu ;-) (1. sezóna - 90%) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První série - 80% Druhá série - první dojem - 70% Lie to me je seriál jasně založený na tom, že v něm hlavní roli má Tim Roth. Neříkám, že nikdo jiný by ji nezvládnul, ale charismatický člověk byl nutnost. Jeho roztěkané herectví poprvé dokážu ocenit a i když v některých filmech mě vyloženě otravuje, sem se skvěle hodí - bez Rotha by to zkrátka nebylo ono. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ďalší z množstva krimi seriálov, ktoré zaplavili naše obrazovky. Je to trochu iné, čo v mnohých určite vyvolá vlnu nadšenia. Mňa tieto kozmetické zmeny až tak nezasiahli, Lie to me je pre mňa stále relatívne tuctové krimi a tá hlavná premisa s čítaním tvárí mi pripadá skôr ako sci-fi. Tim Roth ale môže byť rád, že mal istý čas konštantný (určite solídny) príjem. Ak by som to videl viac krát za sebou, možno by som sa namotal. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • Dr. Paul Ekman je zároveň vědeckým konzultantem seriálu a podílí se na psaní scénáře. (Prefectus)
  • Podobný program na trénovanie emocií (smútok, pohŕdanie, radosť...), ktorý používali aj v Lightman Group si môže každý zaobstarať spoločne aj s výcvikom. (lmartinl)
  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)

Reklama

Reklama