Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele Roseinka k tomuto seriálu (1)

Hříšníci (2011) 

První díl mě chytil za srdce, takže tomuhle seriálu dám určitě šanci. Zasmála jsem si, poplakala. Fakt mě to dostalo. Místy je to docela drsný a to hned různými pozitivními i negativními způsoby. Těším se na další díly. /// Za první sérii dávám 8/10. Nejen první díl, ale celý seriál mě chytil za srdce. Je to místy strašně smutný, místy se tlemím jak blázen. Je to takový hodně lidský, o životě, realitě. Místy možná přehnaný, ale nějak mi to k tomu sedí. Musím říct, že se tam s ničím nepářou. Drsnost zobrazení sexuálních scén, scén s gayi, alkoholismem apod. je taky dost lidská a upřímná. Občas jsem fakt šokovaná. Často je to na hranici kontroverznosti. Možná i proto je to jiný seriál než ty ostatní. Jeho název je doslovný. Jinak herecké obsazení je naprosto perfektní, oblíbila jsem si téměř všechny postavy. Uvidíme, co přinesou další série. /// Takže zhlédnuto a super. Nakonec mě tak nějak všechno chytlo za srdce. Shameless nám ukazuje jak to v Americe chodí u chudých v sociálním, pěstounském a pracovním systému. Akorát je to zobrazeno takovým svým originálním způsobem. Dost jsem si pobrečela, protože já citlivka to občas nedávala. A taky jsem si zanadávala, protože nesnáším nespravedlnost (viz poslední díly 4. série). A samozřejmě občasný pořádný výtlem nebyl výjimkou. Těším se na další díly, škoda, že to potrvá. 9/10 ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama