Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky: Školský zraz, je vynikajúca komédia, ktorej nechýba ani humor ani srdce. Nostalgia je vo filme tak akurát, aby mali fanúšikovia pôvodných filmov radosť a mladšie ročníky určite nebudú nijako vyrušovať alebo im nedaj bože brániť v pochopení vtipov. Tých by možno v niektorých pasážach mohlo byť predsa len o málinko viac, ale tie čo vo filme sú, stoja naozaj za to (výbuchy smiechu zaručené) a nikdy nepôsobia nútene. Najnovšie Prcičky sú skrátka vynikajúcou komédiou, jednou z najlepších za posledné roky, ktorá si určite zaslúži vašu pozornosť. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.7/10] | me: Veľmi slušný návrat borcov z prvého dielu. Film je dostatočne vtipný - striedajú sa v ňom extra silné pasáže s miestami, ktoré nemajú až takú silu až po typické klišé. Avšak vždy keď to už zaváňa nevýraznosťou a obyčajnosťou tak príde nejaká kvalitná "bomba", na ktorej sa človek dokáže dobre pobaviť. Veľkým plusom je návrat všetkých hviezd z pôvodného super dielu vďaka čomu to celé divák vníma síce už inými - dospelejšími očami, ale o to intenzívnejšie. Takéto návraty ma teda vedia potešiť. [3 a pol *] I once caught Steven sticking my hairbrush up his ass. It wasn't the handle side either. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsme s kámošema seděli v kině a živě si připomínali vzpomínky z předchozí trilogie, kterou tak milujeme. I po letech to byla skvělá komedie s mnoha cool hláškami a prostě kompletní reunion. Jediné, co mě na tom všem mrzí je to, že se nescházejí každý rok, jako to slibovali v závěrečné scéně...jistě by ještě měli Jim a spol co nabídnout...10/10 ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Pro generaci, která na prcičkovské sáze vyrůstala, to je sladký bonbónek a kvalitní zakončení za celou sérií. Jsem rád, že Biggs se SWS dali po dlouhé době zase celou bandu dohromady a že se čtvrtého dílu zhostili Hurwitz se Schlossbergem, protože mají dobré zkušenosti s Haroldem a Kumarem a navíc chápou jádro prcičkovského humoru. Dočkáme se tedy sexy borek, pořádných pařeb, fekálního humoru, Jima v nesnázích, jeho táty a rad do sexuálního života, Stiflerovy mámy atd. Funguje to tak dobře, protože je to celé posunuté do vážnější a nostalgické polohy, takže chlápci kolem třicítky už nejsou takoví pařmeni, mají rodiny, nudná zaměstnání a sere je nastupující mladá generace, která si ničeho neváží a všude jenom facebookuje a čte Stmívání. Jakoby zpověď generace, která vyrůstala v 90. letech...neznala mobily a chtěla zoufale zasunout za každou cenu. Milé (Jimův táta), někdy dost odvážné (poklička) a překvapivě hodně zábavné (Stiflerova pomsta, ožralá osmnáctka). Potěší spousta starých tváří (Sherminátor, MILF týpci) a fakt, že ta nostalgická struna se nijak zbytečně nenatahuje, ale line se pěkně celým filmem a graduje fotkami při závěrečných titulcích. [Přesná stopáž: 114 min] ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nakonec i sám velký Stifmaister si vyslechl: „Už nikdy to nebude jako dřív.“ Já děkuji režisérům, že nechali hrdiny Prciček důstojně zestárnout a vstoupit do středního věku. Dnešním třicátníkům nabídli velmi autentický pohled na jejich vlastní životy a generaci teenagerů, kteří se možná vzhlédli v prvním díle, ukázali, jací z nich budou za pár let potrhlí strejcové. Člověk občas potřebuje vystoupit ze zajetých kolejí. Opíjet se s kamarády středoškolskou nostalgií není od věci. Zvlášť když je na co vzpomínat. 65% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když Stiflerova matka (Jennifer Coolidge) provádí v kině otcovi Jima (Eugene Levy) orální sex, tak má na hlavě položený kbelík s popcornem, který se vysypává. V dalším záběru je ale kbelík zase plný. (Duoscop)
  • Když Jim Levenstein (Jason Biggs) veze Karu (Ali Cobrin) domů, je noc. Jakmile ji však dostane do pokoje, je za okny denní světlo, avšak po jeho odchodu je opět noc. (LaserJet)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama