Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že zezačátku stála tahle Partička docela za nic, dokonce přišlo zrušení. Ale po obnovení se všechno zázračně vylepšilo a já se u každého dílu neskutečně bavím. Zkrátka kluci zrajou jako víno a Partička je čím dál tím lepší. Suchánka, Genzera, Sokola a Chmelu v improvizování řídí Daniel Dangl, kterého dost očividně baviči rádi nutí říkat "ř", které Dangl jako Slovák nijak zvlášť nezvládá. Častý smích nad improvizací, kostýmy, špatnou výslovností a nad bůhvíčím ještě mě nutí očekávat další díly a sledovat dál a dáál :). Hlubocí intelektuálové se asi nepobaví, ale já vždycky slzím smíchy. Ano jsem omezenec :D. 95% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ojediněle docela vtipné. Jen kdyby to nebylo tak blbé a plné nesympatických (ne)herců, za něž se divák dost často až stydí. O prvenství v tom, kdo mne nejvíce sere, pak bojují Genzer a Dangl. Když na konkurenčních programech dávají Sex ve městě a Radí vědmy, vydržím se na to dívat klidně i pět minut. 30% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Pánové, nenechte si rušit zábavu nějakou zcela negramotnou herečkou, která neví, že inkoust se píše s měkkým i. Raději dál pokračujte ve svých nesmírně vtipných, ale občas se stávajíc (hlavně přičiněním Richarda Genzera) až sprostých scénkách. A tleskám tobě, Ondro, jelikož na tebe opravdu nikdo nemá! ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Zavedené relace jako PÁRTYanebBlázni se spouštěčem+Ptačí perspektiva+Co by nikdy neřekl+Fotoalbum+Dva v tom+Reklamace i Čelovka aj. s vlastně celým formátem vysílání,nemají touto sestavou sebemenší chybku apropó výjimečně/poctivě/ podaný CZ humor k opravdovému zasmání,jemuž max. lze vytknout zbytečně častěji projevované vulgarismy pokročilých dílů "druhu vole" od veskrze Géňi,které bych tedy osobně vypípával nebo uváděl v omezené míře:-)ale jinak hustý! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • Dano Dangl vystupoval i ve slovenské verzi pořadu Partička (od r. 2009). (vojtaruzek)
  • Při hře na téma blázni Richard Genzer vůbec neuhádl zadání "Když všichni sedí - dělá psa". Tato hra nebyla odvysílaná, protože se hrála na letním festivalu, kde Genzer hádal 3 hodiny, načež byla hra ukončena. (DexMASTER094)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama