Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomto "inovativním" pořadu zajímavé, je dětinsky naivní představa těch idiotů (rozuměj: "zpeváků"), co se do toho přihlásí a doufají, že se z nich stanou profíci nebo snad hvězdy. Tak nějak bych čekal, že za těch deset řad SuperSrát a jednoho X-Traktoru všichni vědí, že "prorazí" maximálně jedna zpěvačka za pět řad, a to ještě musí řádně pohulit majetného producenta, jehož semeno bude po dobu jednoho roku s předstíraným úžasem zdarma polykat a ten jí pak možná natočí CD s jednou písničkou, které se bude přidávat k balení Perwollu zdarma. "Lidé", co čumí na tuhle sračku pak ve Slavíkovi posílají hlasy Gottovi, Bílé a jiným playback Tutanchámonům české estrádové pop "scény", která zamrzla před dvaceti lety a nehodlá se hnout z místa. Přesto se ti samí lidé před startem nových a nových variací na "Pop Idol" nechají přesvědčit, že skrze své Nokie 3310 musí akutně najít nového zpěváka pro Česko-Slovensko. Extrémně zadlužená TV Hovna s tváří zpravodajství TýTý Borhyovou, která netuší, co je CNN, za to vám s úsměvem přečte zprávu o nově narozených zvířátkách, je schopná ždímat z tohoto patnáct let starého formátu i tu nejposlednější kačku, kterou by jí mohl vychcat a česká teen generace spolčená s důchod people, nehodlá u volby svého televizního programu nadále přemýšlet. Klasicky nasrat za 0%, ostatně jako u všech jiných (stejných) zpěváckých sraček zamrzlých v roce 2001, které se českému diváctvu pokaždé představí jako vrchol televizní zábavy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mé dojmy dokázala dostatečně vystihnout snad většina komentářů, které zde jsou. Když se dívám na ty postupující, říkám si, že jsem to vlastně mohla zkusit taky. Vždyť k postupu člověk vůbec nemusí umět nijak extra zpívat, nemusí mít talent, či zajímavý hlas a osobnost. Z těch co jsem viděla, mě zaujalo možná tak pět lidí, ale nebyl tam nikdo, kdo by svým hlasem dokázal bořit skály. Ale vždyť o to vlastně ani nejde, že. Stačí "zapět" nejnovější popový hit a všichni porotci nadšeně tleskají, vykřikují a skládají obdivné pochvaly. Co na tom, že to zní příšerně a soutěžící se ještě mnohdy chovají afektovaně v dojmu, že jsou velkými zpěváky. Vrcholem pro mě bylo, když jsem viděla, čí podobu to má Rytmus na tričku. Chudák Al Pacino, čeho se to jen dočkal... Kdyby jen věděl, že je přitisknut na hrudi člověka takového kalibru, který o sobě směle tvrdí věci jako "Já som king of pop" či "Já rozumiem mladým a spolupracujem jen s kvalitou." ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak čistě ze zajímavosti a nechuti přemýšlet o vhodnější a zajímavější alternativě na těch pár minut jsem si to pustil k večeři, jen než ji dojím. Chytil jsem akorát ultradojemný a slzydolující (u mě to však skoro byly spíše slzy smíchu) příběh chlapce, zpívající svému mrtvému otci. Čekal bych, že to fláknou až na konec jako dramatické zakončení. Smát se cizímu neštěstí je asi morálně trestuhodné, ale v pořadu TV Nova je to jaksi omluvitelné. Protože to nikdy nepůsobí jinak, než jen zábavně a směšně. Když došlo na porotu, naštěstí jsem měl večeři již v sobě a s obrovskou radostí jsem to znechuceně vypnul s tím, že už nikdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama