Reklama

Reklama

VOD (1)

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Diskuze

Mannoroth81

Mannoroth81 (hodnocení, recenze)

Zajímavost, která chybí v zajímavostech:

Tento film si vypůjčil nehodu z NASCAR závodu 2011 5-Hour Energy 200 na trati Dover International Speedway a upravil ji pro své účely. Tvůrci pouze upravili čísla vozů, cenzurovali skutečné sponzory a Brenta Magnu (Ethan Hawke) posadili do vozu č. 60 Carla Edwardse, který tu nehodu neúmyslně způsobil.

https://www.youtube.com/watch?v=7gq6eoCY3zc 

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Možná je ten film zančně nelogický, scnénář je stupidní, ale má něco co už sem dlouho ve filmu neviděl a to - akci a to opravdu plnejch 90 minut bez přestávky a přesně tohle miluju a to se mi taky dostalo. To že mám slabost pro Mustangy už je jen takovej bonus :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Tak jsem se na to vcera poprve koukal a nejak jsem to nepobral , hlavne ten konec ? :D kdo ze byl ten sedivy pan zloduch? :O Snad to nebyl ten Seleny tata ? :D O.o Vysvetli mi to nekdo ? jako malymu diteti :D 

na příspěvěk reagoval Sh@dow8396

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Bylo tam pár pěkných kousků s mustangem a i Ethan Hawk podal slušný výkon. Jenže scénář byl neuvěřitelně stupidní a Selena Gomez je naprosto příšerná herečka.

chronos88

chronos88 (hodnocení, recenze)

tento film mali ukradnut aj s nosicmi na ktorych existoval a spalit.

chu**viny nepozeram do konca, ale pri tejto som sa krotil. Iskra nadeje zhasla a koniec potvrdil uroven zaciatku.

Pacit sa to moze len slaboduchemu autickarovi, co ja nie som.

Uživatel chronos88 smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tony DiNozzo

Ok, dětem, starým lidem, zrakově postiženým a těm trpícím dyslexií dělá čtení problémy. A co ten zbytek, co nečte? Jaký ty maj problémy?:)

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

ja som si tiez uzil film ale co spravis ludia su hovna ktore padaju do kanala.. ktirici su a budu chcel by som vediet ci studuju kritiku ale nemaju nieco v hlave v poriadku.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

No spokojený, já mám chuť to dát znova, je to v mé topce. :D 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

10/10! Opět nechápu místní hodnocení, co těm lidem pořád vadí?! Akorát vidím trapné komentáře, jak do všeho píčují, proč to teda nenatočí sami? Líp to zvládnou. Jsem spokojený a můžu s klidem doporučit, má to mouchy,ale jako akční jízda funguje stylově. 

na příspěvěk reagoval Wancohoff

sara93

sara93 (hodnocení, recenze)

Lidi je tenhle film někde ke stažení nebo ke shlédnutí ??? 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Docela slušnej film. Těch chyb jak píše Mikronik je tam pravda docela dost, ale zase je to celkem jízda a má to velmi příjemnou stopáž. Dá se to zkrátka přežít v pohodě. Takovej dobrej film na odreagování. A samozřejmě odpad od lemura nebrat vážně, kdo zná toto individum, tak určitě ví, že jeho hodnocení nejsou vůbec relevantní.

na příspěvěk reagoval ywo666, chronos88

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Micronik

A nemyslíš si, že je to spíš záměr. Když na to přijdeš ty, určitě na to přijde i někdo, kdo ten film rok připravuje. Jen mu to nepřijde důležitý. Navíc, pokud chceš mít film srozumitelnej, je dobrý mít na autech napsáno POLICE. Je to univerzální a každej tomu rozumí. Ten film má ambice na mezinárodní trh, ne bulharskej. To ti nedošlo?

Micronik

Micronik (hodnocení, recenze)

Ten film má hrozně moc blbostí. Když už točím v Bulharsku tak si aspoň zjistím základní fakta o tom státě (například že bulhaři nemají latinku jako mi češi ale cyrilici). Takže Bulharska policejni auta nenesou nápis "Police" takto visuálně viz link kdyby tam takovýhle impotencí nebyla celá řada tak bych tomu klidně ty 3 hvězdy dal. Navíc mám takový pocit že ten režisér snad ani nikdy neviděl bulhary naživo neb by komparz (policajti, chodci atd.) vypadali mnohem věrohodněji. Pokud se nebavíme o slovanech který přišli z krimu do bulharska (a třeba v takové Sofii jich žije velká menšina) tak bulhaři jsou ve vzhledu velice snědí. Navíc Sofia jako město spíše působí trožku jako slam v začátku 21 století (je to město poměrně dost chudé).

Kdyby tam nebylo do očí byjicích takových nesmyslů dal bych klidně ty 3 hvězdičky za zajímavou akční zábavu takhle ale dávám jen 2.

na příspěvěk reagoval Ouwen, vegetol.mp

F5nda

F5nda (hodnocení, recenze)

roning85

To je divny,mě to furt nejde. Na počítači mam jen šedej rameček a na iphone aplikaci napsano zamčeno... muže to byt tim že nemám splněnej ten test?

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak problém je možná v tom, že tenhle film podle toho traileru prostě není film do kina. Vypadá to dobře, akčně, určitě se na to kouknu, ale když vezmu, že poslední a velmi solidní filmy s Cagem jako Unesená, Teror nebo Vendeta šly rovnou na video, nevidím kromě E. Hawkea jediný důvod, proč by šel tenhle film do kina. Vše nasvědčuje tomu, že půjde o zábavný a akční film, který hlavouni studia strčili do kina jen proto, že Hawke má za sebou v poslední době vcelku impozantní sérii levný a velmi výdělečných filmů.

Reklama

Reklama