Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Krasus 

všechny recenze uživatele

Polovina hodnotících zřejmě neviděla ani jeden díl, neboť by tento osvěžující a na české poměry velmi zdařilý seriál nespadal do odpadového sortimentu. Jednoduchý, avšak dějovy vždy něčím překvapující komediální seriál, který je až na výjimky vždy skvěle zahraný a často i velmi příjemně komicky pointovaný. ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo mi to dojít už z upoutávek - tenhle seriál bude další trapný pokus, jak donutit českého diváka sledovat český seriál. Nejen že mě nepřesvědčily herecké výkony, ale zejména mi vadil styl humoru, který místy hraničí s Troškovým Kameňákem ("A teď pozor, protože řeknu vti"). Češi neumějí natočit sitcom, tak ať už tyhle své snahy konečně vzdají. ()

Reklama

Nathana 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mi utekl. A i když to není žádné veledílo, tak pokud mám srovnat to, co jsem zatím viděla s tou druhou slátaninou a to s Gymplem s (r)učením omezeným, tak za mě si toto zaslouží alespoň za nějaký ten humor jednu až dvě hvězdičky. Přenesu-li se přes jistou nadsázku, bez které se dívat není možné, tak jsem se i zasmála. Ale protože "odpadů" je tu víc než dost, dávám hvězdy 3, ať se tomuhle "dílku" trošinku zvedne reputace. Gympl mi stačil pilot do druhé reklamy (a to jsem ještě vydržela dlouho), na tuhle ptákovinku se pro odlehčení možná ještě podívám ;) btw: hudební doprovod jsem nepochopila a i když nic proti Zagorce, tak úvodní "znělku" nechápu ještě víc.. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si odpustit podotknout, že se mi tento seriál jevil jako jakási zaostalá komunistická předváděčka vybavení na škole a "vztahových" problémů ,které se teď s*rou do všeho. To by na tom nebylo ale to nejhorší!! To nejhorší je,že je to i hitparáda českých hitů od starých "umělců"(nehodlám jmenovat) a rekapitulace obsahu českého showbussinesu...Velice mě mrzí,že se do tohoto projektu zapsal i pan Langmajer,kterého považuji za kapacitu a nebo třeba Olda Navrátil.Pan Bobek Klepl mi tu dle mého pohledu ztělesňuje typického čecha a to bohužel rozhodně není kompliment.No jediný důvod proč jsem vydržela čučet na tuhle hloupost byli pan Langmajer a nad míru pohledný Lukáš Hejlík.Velice doufám už díky pudu sebezáchovy své vlastní osoby a jakéhosi strachu o mentalitu dnešní mládeže,že se z tohoto nestane další nekonečný seriál jako jsou Cesty domů... ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Z rozčarování nad seriálem "Gympl aještěnějakejblábol" jsem zjistil, že exituje něco jako seriál "Základka", mrkl jsem na jeden díl a zůstávám zcela paralyzován. Jestli totiž jsem dal Gymplu odpad, měla by Základka dostat záporný hodnocení. Proč? Je to taky sračka, ale navíc v ní ještě hraje partička nejhorších herců současnosti (snad kromě pana Navrátila). Vážně, Bohouš Klepl a jeho zoufalé neherectví a věčně mladý Jiří Langmajer (o kterým mi nikdo nevěří, že mě jednou vezl stopem)? Málo? Co takhle mongoloidní Bára Poláková, která se proslavila tak akorát songem "Jsme v prdeli" nebo ultimátně netalentovanej Tomáš Hejlík? Navíc ještě protekční spratek Vanda Hybnerová a partička nýmandů z regionálních divadel, aneb kanonenfutr seriálových telenovel. Prostě hnus. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama