Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Já vím, jak vám je!" - "Ale nevíš." - "Ale vím!"....Ne, to není další pokračování reklamy na Coldrex, ale mé soucítění se všemi, kteří tomuto paskvilu obětovali svých drahocenných 91 minut života. Anderson dobře věděl, proč do toho nešel, o Lambertovi ani nemluvě (proč Rayden tady vypadal jako unavený burzovní makléř mi je dodnes záhadou).´Jednička´ je příjemná popkornová oddychovka, tohle je filmový klystýr. Hands Off!! ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Opravdu tak příšerné? Na základce to u mě předčilo snad i jedničku. Je pravda, že už to byl velký bizárd a aby to mělo hlavu a patu, musel by se toho chopit prvotřídní režisér. Postav z Mortalu je ještě více, masky se mi líbily a akce nebyla nejhorší. Já s tímto kouskem nemám problém, viděl jsem hodně horších béček......5/10 ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementí výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/mortal-kombat-2.html ----- Druhý díl začíná přesně tam, kde jsme hrdiny opustili v prvním díle. Jenže tentokrát jde o tak trochu jiné hrdiny.   Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementní výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. Máme zde stejné hrdiny jako v prvním díle, ale jen některé hrají stejní herci. Např. Christophe Lambert zde naštěstí nehraje. Hrdinové se stali pitomější. Poté, co kdoví proč turnaj nepřinesl nakonec kýženou záchranu Země a brány zla jsou netušíte proč opět otevřené, musí se naše skupinka vydat (zorbingem v tunelech pod zemí) do země na druhé straně a se zlem opět bojovat, Celou dobu jsme svědky naprosto nesmyslných soubojů, každou chvíli se nějaký zlý bojovník objeví zcela bez ladu a skladu, aby se mohlo bojovat, ale zcela to postrádá logiku. Navíc dialogy jsou typu: Musíte jít tam a tam. Ne, ne vlastně tam nechoďte. Běžte jinam. Nebo přece jen běžte tam. A taky radši sem a tamhle, Bohové mi lhali. Jsem svůj bratr. Jsem její dcera. Jsem tvoje mrtvá matka. Ten zloduch je můj bratr. Skutečně to často zní jako z Cimrmana.  A k tomu další nelogičnosti typu - holka bojuje v blátě, jednu chvíli je tedy od bláta, v dalším záběru má ale vše čisťounce vyprané!    Disk je naprostá mizérie! Nesjížděl jsem dabing, bonusy tu nejsou, ale ty české podtitulky!  Chybí u nich totiž háčky, takže není rozdíl mezi slovy přát a prát, už vůbec netuším, co je slovo 'preci' (ono ani přeci totiž není spisovně), a v celku je v těch titulcích takových pravopisných chyb, že je musel vytvářet Tatar nebo nějaký Zorg, ale Čech rozhodně ne. Však se pár ukázkami pokochejte také. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je taková slátanina příběhu 2 a 3 Mortal Kombatu. Herecký výkon byl téměř nulový a děj laciný. Tohle to trochu více zesměšnilo celý příběh Mortal Kombatu. Postavy byly neobjasněné a Shao Khan vůbec ale vůbec nebudil respekt. Jako císař byl spíše k smíchu. To i Shang Tsung byl v první díle nebezpečnější. Ta jedna vězda za Mortal Kombat. Jinak je to smutné. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)
  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama