Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (18)

  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)
  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)
  • Objevily se zprávy i o úplně jiném konci filmu. Ve vystřižené scéně je Shinnok v Netherealm, který mluví s kouzelníkem Quan Chi, jenž se jinak ve filmu vůbec neobjeví. Celý konec se skládá z toho, že Shinnok se ptá, jestli vše probíhá podle plánu, Quan Chi kývne ano a oba následně odchází. To ponechává věci otevřené pro třetí film. Bohužel vystřižená scéna je k nedohledání, ale na internetu lze dohledat obrázek zmíněného rozhovoru mezi Shinnokem a Quanem Chi, který byl vytištěn v prosinci 1997 vydání Sci Fi Entertainment. (SeBig)
  • Část filmu se natáčela na Parys Mountain na ostrově Anglesey. (Shley)
  • Kvůli nedostatku času a peněz museli herci a kaskadéři zahrát více rolí. Například Ray Park si zahrál Raptora, Tarkatana a kaskadéra, J.J. Perry pak Scopriona, Cyraxe a taktéž kaskadéra. (HellFire)
  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • I když se populární postavy z počítačové hry jako Mileena a Noob Saibot objeví ve filmu, nikdy nejsou osloveni jménem. (HellFire)
  • Aj napriek žalostnému prijatiu druhej časti Mortal Kombat u divákov sa plánovalo ďalšie pokračovanie. Na režisérsku stoličku mal zasadnúť Russell Mulcahy, avšak všetky práce na filme boli zastavené po tom, čo hurikán Katrina zničil pripravené kulisy. A tak sa príbeh, v ktorom sa mal vrátiť znovuoživený Johnny Cage, nikdy nedočkal sfilmovania. (beso74)
  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)
  • Linden Ashby sa mal vrátiť ako Johnny Cage, avšak po tom, ako si prečítal scenár, úlohu odmietol. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama