Reklama

Reklama

Anna Karénina

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Adaptácia literárnej predlohy Leva Nikolajeviča Tolstého. "Všetky šťastné rodiny sú si podobné, každá nešťastná rodina je nešťastná svojim spôsobom." Tragický príbeh osudovej lásky vydatej Anny Kareninovej k dôstojníkovi Alexejovi Vronskému. Manželka štátneho úradníka Anna sa rozhodne vzoprieť spoločenským konvenciám a uprednostniť skutočné city, jej rozhodnutie však má ďalekosiahle následky. (STV)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Asenath

Asenath (hodnocení, recenze)

elizabeth_ba

Jestli se Vám nepodařilo dvd najít, tak zkuste napsat přímo konkrétnímu uživateli, kde schrastil originál, určitě Vám poradí :-). My ostatní to máme nahrané z tv..

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Poprosila bych, najde-li někdo odkaz na dvd  na Amazonu apod., ať mi sem, prosím, přihodí odkaz. Nepodařilo se mi nalézt ani dvd, i když dle zdejší filmotéky to vypadá, že existuje.

na příspěvěk reagoval Asenath

Katulik25

Katulik25 (hodnocení, recenze)

mohu se prosím zeptat, kde jste sehnali tento film?? Nemůžu ho nikde najít :(( Prosím jestli ho někdo má a zná ulož.to , tak ho tam prosím dejte, nebo aspoň poradte, kde stáhnout. 

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

No, obrázky vypadají pěkně, von Thunovi to (zas) moc sluší (ač tedy nevím, zda je to u Levina nutný a uměla bych si jej představit spíše jako Karenina), tak jestli to někde seženu, tak na to určitě pohlédnu, neboť člověk zákonitě musí zhlédnout všechny Anny Kareniny, všechna hrabata Monte Cristo a všechna psiska baskervillská, co jich na světě je, takže nějaká Vittoria Puccini (která se ostatním tolik líbí, ale mě jako Maria Vetsera neskutečně iritovala) mě nemůže rozházet!

Reklama

Reklama