Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jedničky a dvojky jsme měli od trojky velká očekávání. Společnost Asylum, proslulá svými nízkorozpočtovými braky, v předchozích dvou dílech rozjela vcelku milou sérii, již jsem hltal plnými doušky. Trojka je však pro nás velkým zklamáním. Počínaje třetím dílem zaniká veškerá zápletka, dějová linie se vytrácí a celý film je jen nudné pobíjení žraloků, jež se stává nudným. Konec tomu jen nasadí korunu... Žraloci ve vesmíru? Jak napovídá název - Tohle Žralokonádo? Hell no! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to dokázal a dokoukal poslední část téhle inteligentní trilogie. Myslel jsem, že v předchozích dvou dílech už jsem viděl všechno, ale lidská fantazie a smysl pro absurdum jsou nevyčerpatelný studnice a to, že žraločí tornádo ničí mrakodrapy, Bílý Dům nebo hází žraloky do letadel, trezorů apod. už nikoho nepřekvapí, tak tvůrci museli tuhle šílenost povýšit o level vejš. A tak se tentokrát za pomoci Miče Bjůkenena podíváme až do vesmíru :-D . Co se tam bude dít nechci prozradit, ale garantuju, že je to fakt mazec. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama