Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

InJo 

všechny recenze uživatele

Veselovský je česká moderátorská špička (Drtinová je taky jasný nadprůměr, ale na svého mužského kolegu v mých očích nemá) a DVTV je pro mě prototypem kvalitního seriózního publicistického pořadu, přestože pravidelným divákem (zatím) nejsem (díly si vybírám na základě konkrétních hostů a témat). 80 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a nijak extra mi to nepřišlo. Moderátoři si hrají na držitele pravdy, a pokud jim host nesedí, dokážou se točit pořád dokolečka na nějaké pitomosti, která evidentně pro hosta důležitá není, ale pro moderátora ano. A tak se pár minut plácá o ničem, protože dotyčný nechce být někam vmanipulován, nebo některé se i někam podaří vmanipulovat, ale protože tam nechtěli, není to jejich parketa, tak je řeč zas o ničem. Místo, aby se rozvíjely názory dotyčného a jemně se polemizovalo, tak nositelé pravdy dávají najevo, jak všechno vědí a znají a jsou arbitry na rozum. Což často nejsou a jen se ztrapňují svou hloupostí. ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Takhle by měla vypadat česká publicistická scéna. Poměrně objektivní moderátoři s dobrými dotazy a se zajímavými hosty. DVTV rozhovory by se daly rozdělit do pěti kategorií - Politický host, ostatní hosti, Veselovský, Drtinová, znuděná Drtinová. Z toho vyplývá, že rozhovory s politiky nejsou zrovna nejlepší, a v kombinaci se znuděnou Drtinovou to stojí za jednoho Zemana. Z Veselovského vyzařuje energie a chuť si s hosty povídat, často se je snaží důraznějším tónem vystrašit. Po navození velmi hutné atmosféry hosti mluví více přirozeně, což je dobře. Drtinová je tak na **, Veselovský na ****. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je výborný mustr pro potenciální, ale i současné profíky. Kvalitu pořadu jen podtrhuje několikanásobné ocenění Křišťálovou lupou. A i když mám výhrady, tak asi lepší varianta v současné době není. Za zajímavá témata děkuji a hodnotím vysoko. ____ zajímavé díly (zpětně doplň): 1) Zahálka: V Číně probíhá genocida, lidé jsou drženi v táborech smrti, orgány se jim berou zaživa 2) 3) 4) ___ V letech 2019, 2020 sla kvalitativne dolu - prehodnocuji z 5 na 4 hvezdy. ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Lživé, zlé, jednostranné a manipulativní. Moderátoři se staví do role soudců i katů, kteří vedou svůj svatý boj. Většina rozhovorů má stejný scénář, "fakta" posbíraná na sociálních sítích, odvolávání se na určité "vyšší morální zásady" a následná konfrontace hosta. Snaha o jeho zesměšnění včetně různých urážlivých průpovídek a úšklebků, zcela mimo jakoukoliv profesionalitu. Případně naopak bezbřehá láska, medaile v řiťolezectví a nebo ponechání hosta v jeho vidině světa s růžovými brýlemi v případě, že se nalézá na té "hodné" straně. Celé to je pak zaštítěné propagandistickou masáží hlásající multikulturalismus a podobné demagogie. Některá témata a rozhovory zajímavé jsou, stejně jako Veselovský dokáže být sem tam racionální, ale proč když to celé v dalším rozhovoru pošle do háje? Drtinová je pak úplné dno a Sorosova agitka, Smetanová je hloupá zmatená husa, která nejspíše o životě neví vůbec nic. Emir Kusturica: "Ale nezdá se, že byste měla přátelský postoj k těm tématům. Je to, jako kdybych hovořil s někým z amerického ministerstva zahraničí, a ne s někým z České republiky." ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama