Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (302)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokračování Zloby se mi překvapivě líbilo vice než první díl. Nebyl už tolik pohádkový, tady je vice temnoty, vice toho dospěláctví. Elle Fanning už navíc taky není žádná malá holčička, takže se podle toho můžu díky Bohu chovat. Dokonce I Angelina mi sedla nevím jestli jí rozvod s Bradem svědčí v osobním životě, ale na plátně rozhodne ano. Příběh byl skvělý, líbilo se mi, že se věnoval hlavně původu Zloby a že opravdovým zloducehm byl někdo jiný než Zloba, I když to bylo jasné již od začátku filmu,, jkamile se tam postava objevila. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celý čas som premýšľal, či je dvojka skutočne tak priamočiara, alebo sa mi to len zdá, prípadne, či na nás nevybafne nejakú časovú sľučku alebo čo. Jeden zvrat tu je, ale ten bol už použitý toľkokrát, že ide skôr o predvídateľné klišé. Na druhej strane tu aspoň fakt môžete úplne vypnúť mozog a užívať si peknú vizuálnu stránku, ale aj tu platí, že temnejšie ladenie prvého dielu a celková väčšia komornosť s menším počtom postáv bola v prvom prípade lepším riešením. Inak ako jednohubka určite neurazí, najmä výlety do podzemného sveta ulahodia očiam znaveným disneyovským infantilným vizuálom. No a zo scény prebudenia kráľa a jeho flegmatickej reakcie na novú situáciu, o ktorej nemal byť odkiaľ informovaný, sa môže stať wtf kult. ()

Reklama

Necron 

všechny recenze uživatele

dlouho jsem to odkladal.. predchozi film me nebavil, ale tohle se fakt neda. naznak temnoty je fajn, ale schizofrenni provedeni v disney family stylu, plnym klise a spatneho cgi, to hrozne degraduje. film trpi hlavne kvuli scenari a potrebe "zavdecit se cele rodine", nevi na jake publikum chce cilit. neda se to vydrzet ani po lahvi vina. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Zoufale nastavovaná kaše. Jednička byla příjemná pohádka o Růžence, kterou tvůrci podali zajímavým způsobem, tohle jen klasická pračka na peníze. V podstatě vůbec nechápu, o co tam šlo, ten děj byl strašně vycucaný z prstu. Mimochodem, je 21. století, myslel jsem že v současné době už si nikdo nedovolí napsat tak uboze karikaturního záporáka - z Michelle udělali takovou tu 100% krávu, že víc černobílá už být nemohla. Nefunkční, zbytečné pokračování. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První Maleficent se mi líbila hlavně kvůli temné snaze nabourat běžná pohádková klišé a ukázat svět známé pohádky z trochu jiného pohledu. Pokračování ale (z nějakého mně neznámého důvodu) úplně obrací a my najednou sledujeme přehlídku těch největších novodobých pohádkových klišé, umocněnou nepříliš vnímavým střihačem, kde na sebe scény mnohdy logicky nenavazujou a počet obludek/lidí se mění ze scény na scénu dle potřeby. Vrcholem budiž absolutně podivně napsaný postavy, kdy hlavní postava najednou působí spíš jako jakási nesvéprávná loutka (i když Angelinou velmi dobře zahraná) a většina vedlejších postav jen tak bez většího smyslu přicmrndává. Abych ale jen nehanil, tak musím vyzdvihnout vizuální stránku filmu, která je opravdu barvitá, velkolepá a krásně pohádková - jinak řečeno, přesně taková jaká by měla být. Škoda jen, že vše ostatní je o třídu horší, než první díl. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 29. května do 24. srpna 2018 v Anglii (Londýn, Buckinghamshire) a v Illinois (Chicago). (Varan)
  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama