Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

peproch 

všechny recenze uživatele

Když atraktivní Hilary změní život, nalezne v osobě nemocného Victora nejen inspirativního mladíka, ale i potížistu, který se rozhodne vmanipulovat se a ji do romantického svého umírání, čemuž ale ona odmítne trpně sekundovat a .... konec je  neurčitý, rozhodne se Viktor vážně léčit, má šanci se uzdravit nebo .... Chvílemi jsem u filmu usínala, což je moje chyba, protože jsem jaksi nedokázala najít jakékoli osobní souznění s postavami, byly mi lhostejné. Moje škoda. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ač mám Julii Roberts rád, tohle mě nějak moc nebralo. Sice předvedla vcelku dobrý herecký výkon, a asi je to jedna z těch známějších rolí z počátku její kariéry, ale celkově mi ten film přišel takový divný. Nepočítám-li ten otevřený nicneříkající konec, který mě teda poté, co jsem to tak trochu přetrpěl až do něj, trochu nakrknul, tak mě docela štvalo množství záběrů v polostínu a celkově velmi zvláštní ponurá, "zatemnělá" atmosféra domu, ve kterém Victor žil. Žít v něčem podobném, tak z toho pološera by mě asi jeblo... Celkově pokud dám 3*, tak to bude s hodně přimhouřenýma očima. ()

Reklama

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Povrchnost, se kterou je divákovi příběh předkládán je až zarážející. Je pravda, že jsem čekal víc a to se odráží na celkovém hodnocení snímku, ale způsob kterým režisér k příběhu přistupuje mi připadá skutečně odfláknutý. V podstatě jde o potvrzení mého přístupu - nejhorší hned po americké romantické komedii je americké romantické drama ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání musím uznat/přiznat si dvě věci. Julii to strašně seklo, snad ještě víc než v Pretty Woman. A ta druhá věc je, že sledovat takhle citový film v času své krize, není dobrý nápad. Pořád jsem čekala, že se zabije sám a ono nic. Kdyby do titulek umřel, slzela bych. Zemřít mladý - tak proč sakra neumřel?! ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé, kdy jsem měl lepší pocit z traileru než z filmu. To že jde už o ohrané téma je bez diskuzí...ale přesto se z tohoto filmu dalo vymáčknout mnohem víc. Mám rád když si film pohraje s emocemi diváka. Ale tady se nevystřídala ani jedna z emocí. Spíše jen pokukování po hodinách, kdy to úmorné natahování skončí. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama