Reklama

Reklama

Temný stín nad L.A.

  • USA Dark Blue (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prosazování zákona je v méně luxusních čtvrtích L.A. proklatě drsná záležitost, to ví elitní detektiv Perry velice dobře. Tentokrát musí spolu s mladým partnerem vyřešit brutální vraždu, která rozpoutala rasovou bouři po celém městě. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdybych měl stroj času? Udělal bych vše úplně stejně......... Vyšetřování několikanásobné vraždy a loupeže v L.A. je jen počátek pohledu do korupce policejní stanice a jejich šéfa. Divák hned od počátku ví, o co se jedné, ale dvojice vyšetřovatelů musí ujít dlouhou cestu, než zjistí a uznají svou vinu. Příběh má rasistický podtext, nesnášenlivost a předsudky. Hudba je celkem povedená a vykresluje celý příběh. Herecké obsazení povedené, zvláště ženská stránka je krásná. CITÁT - Je to moje krev.......Lotr proti hrdinovi....... Příběh je to smutnej a možná i pravdivej. Jako celek to však moc nefunguje. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Takový Training Day bez dobrých herců, ale s uvolněnější atmosférou. Za půl roku nebudu o filmu vědět, ale Ron Shelton to natočil jakoby víc uvolněně a zábavně. Kurt Russell pořád válí, i když to není Danzel, a tehdy byl Scott Speedman taky v kurzu. Posledních 20 minut je sice dost splácaných, ale jako dobrý thriller/kriminálka na odpoledne to splní účel dokonale. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V první polovině trochu chaotický, ale ve výsledku takový klidnější Training Day odehrávající se na pozadí rasových nepokojů. Ayerovi tyhle policejní filmy fakt jdou. Scénář je zprvu trochu chaotický, ale jakmile se to usadí, je to dost zajímavé a zábavné především díky perfektnímu Kurtu Rusellovi. Režijně je to však hodně rutinní a ve finále dost zapomenutelné. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem film viděl na vhs,a nebavilo mě to.Na filmboxu jsem se snažil film skouknout znovu,ale usínal jsem,a to poměrně často.Když sjedu Sheltonovi filmy,v čele s hrůzou jménem Bílí muži neumí skákat tak se nedivim,že to dopadlo tak jak to dopadlo.Prostě někdo točit umí,někdo ne.Nebudu tady rozebírat proč to tak je a dám 40%. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Skvělá kriminálka o zkorumpovných fízlech z prostředí špinavého, negrama páchnoucího LA. Já už tady opravdu budu za nějákého fašouna, protože to vypadá, že mám na negry strašnou pifku, ale to zmrdstvo, co dělá bordel na konci filmu a co dobije každého bílého, bych normálně plynoval. Ale přesně tenhle typ filmů miluju. No a Kurt je výbornej a hrozně jsem mu fandil. 85% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Los Angeles, La Verne, San Dimas, Watts nebo Parker Center. Dále se natáčelo ve filmovém studiu Center se sídlem v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama