Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eeeh. Jediný, co mě z MCU podobně otrávilo a znechutilo byl přitepleně debilní Moon Knight. Ale tohle? Tohle je next level shit. Tohle je fakt hrůza. Nerozumím tomu ani trochu... O čem to mělo být? Co bylo zápletkou seriálu? Co to jako mělo říct? Tvářilo se to asi jako rádoby vtipně feministická věc.. No ale ne. Není to ani vtipný, ani feministický, ani zábavný, ani nic. Jedinej dobrej díl ze série je ten, kde se zjevil Daredevil, kdyby tam tenhle díl nebyl, tak dám odpad. ()

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

To co na mě z trailerů působilo svěže a zábavně se ukázalo být směskou absolutně nezajimavých, nezábavných, bezduchých epizod, bez špetky zajímavého děje a s postavami tak nezajímavými, že si po shlédnutí celé série nepamatuji, krom Jen a Blonského, žádná další jména.  Jediné co seriál jakž takž drželo nad vodou byla camea známých postav z filmů, které bylo fajn vidět, ale s tímto scénářem stejně nic moc nepředvedli. Snad jediné dvě epizody, které stojí za to vidět jsou ta první, protože je v ní hodně Bruce a pak osmá, protože je v ní hodně Daredevil. Zároveň se taky jedná o jediné dvě epizody, které mají alespoň trochu smysluplný děj. No a finále? Finále spláchlo záměrně celý seriál a vše co jsme v něm viděli do haj*lu. Místo, aby se nějak uzavřela už tak neoriginální, nudná a nezajímavá linka, která se sem tam objevila v předchozích dílech.. Tak si Jen řekla, že je to špatné a nezajímavé a tak si to půjde vyříkat se scénáristy.. A místo toho jsme dostali jakýsi sluníčkoví konec, ve kterém se vše vyřešilo jako lusknutím prstu během jediného střihu. Upřímně jsem si myslel, že horší scénáristický patvar nemůže po Ms. Marvel přijít. A dost mě mrzí, že jsem se mýlil. Bohužel i ta jedna hvězdička je pro tohle moc.. She-Hulk se tak stává prvním MCU projektem, kterému dávám ODPAD! ()

Reklama

NiWi 

všechny recenze uživatele

První velká MCU katastrofa (zapomenuté Inhumans nepočítaje). Jestli některé z posledních MCU projektů nebyly úplně dotažené, tak tady se potýkáme se seriózní bídou po všech stranách. She-Hulk nefunguje snad v žádné svojí poloze. Není to dobrá právnická komedie, protože humor je slabý až debilní. Není to dobrá meta komedie v lámání čtvrté stěny, které se využívá naprosto zbytečně, neúčinně, jen protože to bylo v komiksech. A konečně, není to za mě dobrá komiksovka, protože je to nenápidité, nezábavné po většinu stopáže, postavy se chovají často karikaturně, absolutně k žádné si divák není schopný vytvořit sympatie. Kontroverzní CGI asi komentovat nebudu, pořád je to seriál, ale.. ta kolísavá kvalita mezi scénami je opravdu do očí bijící. Těch pár světlých stránek se skrývá v Tatianě Maslany, která ústřední postavu zvládá zahrát docela dobře a likable (nohy tomu podráží až scénář), a také v těch dvou převážně právnických (víc se jich tak opravdu nazývat nedá) epizodách, kde je cítit, že seriál jakž takž trefil polohu ve které by mohl nejvíc fungovat. She-Hulk je prostě jen špatně napsaná, příběhově sterilní a špatně zpracovaná (NE)zábava, která střídá průměrné momenty s totálním cringem, komedie se nekoná téměř v 99% případů, a žánrový potenciál právnické komedie vyprávěný ze zajímavé perspektivy byl naprosto promrhán. Jestli na něco letos fakt nechci vzpomínat, tak to bude tohle. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Tento rok si Kevin Feige za rámeček určitě nedá. Díky problémům, které nadělal Covid, platformě Disney+ a dalším x věcem musí Feige dřít více, než kdy jindy. A bohužel se to projevilo na kvalitě. Disney chce, co nejvíce obsahu pro svou platformu, takže Feige musí vymýšlet seriály jako na běžícím páse, a pokud možno si připravit půdu pro budoucí filmy a zápletky. A samozřejmě to musí být, co nejvíce různorodý a zkoušet nové věci. Já ho moc obdivuji, že to stále zvládá ukočírovat a má velmi silnou a pevnou vizi. Problém je, že kvalita scénářů a příběhů šla dolů. Na She-Hulk jsem se moc těšil, jelikož mi ten koncept přišel osvěžující a dostatečně zajímavý. Navíc se mi líbila představa, že se to nebude brát moc vážně a bude to komediální oddychovka. A tady se ukazuje největší problém celého seriálů. Tvůrci nenašli tu správnou polohu. Místy je to trefa do černého, která funguje na maximum, aby vzápětí přišel okamžik, kdybych si nejradši vypíchl oči. A takhle to lítá nahoru dolu celý seriál. Nejlépe to funguje na konci, který naplno předvede svůj potenciál, ale pro většinu diváků to bude velká facka a zdvižený prostředníček. Herecky je to fajn, potěší odkazy a pár hvězdných hostů, kteří si kradou každou scénu pro sebe. Trikově slabé a po vizuální stránce takové obyčejné. Příště by si She-Hulk zasloužila lepší péči. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na odpad bych to rozhodně neviděl a vyloženě mě to taky neuráželo, ale na to, jak se to snaží být za každou cenu vtipné, cool a moderně edgy, je to po nezanedbatelnou část stopáže dost nuda. She-Hulk má dobré momenty, zejména ty, ve kterých nějak figuruje Charlie Cox. Tatiana Maslany je fajn, její nemotornost cute a dost to celé táhne. Nemůžu říct, že bych se ani jednou nezasmál a nepobavil, ale jako celek to na mě writingem působilo stejně mdle, jako desítky podobných průměrných no-brain amerických komedií. A to určitě není úplně to, co od marvelovky chci a očekávám, byť je to paradoxně ale celá (a mnohými nepochopená) meta pointa She-Hulk. Jen se ptám, jestli by to nešlo udělat lépe. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • V komiksech se kombinace Bruce Bannera a Hulka označuje jako Professor Hulk. MCU místo toho používá označení Smart Hulk (Chytrý Hulk). (spacemaster)
  • Postava Madisynn (Patty Guggenheim) se stala tak populární, že si na internetu okamžitě získala četné skupiny fanoušků. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno