Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (176)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Konečně k nám dorazila týmovka Defenders. Netflix pro ni už dva roky postupně připravoval půdu. Rozjezd je pomalejší, ale po pár dílech se to rozjede. Naše oblíbené postavy jsou konečně pohromadě a mohou se společně postavit Ruce. Hlavní záporačku tu představuje Sigourney Weaver. Děj navazuje tam, kde minulé seriály skončily. Konečně se dozvídáme, o co vlastně Ruce jde. Od chvíle, kdy se všechny postavy potkají už to jen graduje. Akce je dost povedená a sní i bojové scény. Naši hrdinové musí překonat vzájemnou nevraživost a nedůvěru a táhnout společně za jeden provaz. Postupně se do děje zapojují o vedlejší postavy. Velkou roli zde hraje i Elektra. Ne všichni bohužel dostanou dostatečný prostor. Seriál má sice jen 8 dílů, ale to bohatě stačí. Uvidíme, co si pro nás Netflix připraví příště. "On jede na lithiu?" :D ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

První sezóna Daredevila byla slušná (ta druhá už bohužel povážlivě skřípala), Luke Cage a Jessica Jones taky celkem fajn, Iron Fist mě pro nezájem kompletně minul a vzhledem k tomu, že ta Železná Pěst šaškuje i tady, dávám po téhle mdlé minisérii Defenderům vale. Není to ale nic překvapivého, tyhle týmovky jsou většinou jen sbírkou naleštěných obchodních značek servírovaných pod jednou ulepenou frančízou (viz Avengers, Justice League a podobné voloviny), tedy nic, z čeho bych si vyloženě sedal na zadek. Chci zase sólovku s Daredevilem, ve které mu Kingpin sevře koule tak, že z toho ten slepý právník bude mluvit fistulí, případně s Bullseyem, který mu odkrouhne Karen, Elektru i toho tlustýho sidekicka… to by teprve byla podívaná dle mého gusta. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jsem měl rád na samostatných seriálech, je tu přítomno téměř rovnou měrou. Mystický boj kolem Daredevila, hrubá síla a neméně hrubé hlášky v Jessičině podání, Luke a jeho smysl pro sociální závažnost a v neposlední řadě Iron Fist, opakovaně všem připomínající, že je - Iron Fist. Právě v přímém porovnání tak chtě nechtě podléhám a byť se mi jeho seriál líbil náramně, ve čtveřici hrdinů je právě Danny tím jasně nejpomalejším, nejvíce zdržujícím a zkrátka nejslabším. Přesto vtipy na jeho účet patří k tomu logicky nejlepšímu. Boj proti Ruce, trable s Elektrou nebo mrazivě charismatická Alexandra si ale jako propletená ústřední linka zasloužily více prostoru. Luke Cage natažením na třináctku epizod trpěl, spousta diváků vyčítala to samé Jessice nebo Iron Fistovi. Defenders naopak trpí nízkým počtem dílů. Nestačím se sice pořádně nadechnout a každý souboj je svátkem, na který se vyplatilo ony dva roky počkat, ale chtěl jsem víc. Víc nezpochybnitelné chemie mezi libovolně vybranou dvojicí ústředních postav a víc interakcí s oblíbenými přihrávači (a že mám tuze rád jak Misty, tak Colleen a obecně nenáviděnou Karen snad nejvíc). Nejnáročnější seriálový crossover obstál sám o sobě, ale mrzí mě, že o třídu hutnějšího přídavku se (minimálně na Netflixu) nedočkám. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Tohle má být epické završení na které jsme čekali roky? Daredevil měl vše. Skvělý casting, soundtrack a záporáky. Jessica se mohla pochlubit noir detektivním nádechem a skvělým Tennantem. Luke nudil svou roztříštěností a Iron Fist byl přiblblým originem pro děcka. Defenders jsou mixem výše zmíněného. Přičemž z Daredevila a Fista si bere to nejlepší. JJ a LC jsou jaksi do počtu. Defenders měli být televizním milníkem, ale díky stupidní, průhledné, šestákové zápletce se tak nestalo. Naštěstí to rychle utíká a Sigourney si svůj part náležitě užívá. Televizní odnoš Marvelu po skvělem startu upadla do stejně bezbřehého, milióny vynášejícího bahna, jako jejich filmový vesmír. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Navzdory komentáři vrchního všeználka, odborníka na cokoliv a brouka Pytlíka v jedné osobě, uživatele Psychora, radím dokoukat pěkně až do konce. Dostane se Vám solidní, seriálové marvelovky, kde čtveřice hrdinů skříží plány jedné zločinecké organizaci, v čele s nestárnoucí Sigourney Weaver. A pokud nebude znát všechny hrdiny, tak jako já z předchozích seriálů, tak vůbec nezoufejte. Třeba Vás to navnadí na další probdělé noci. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Původně se v seriálu měl objevit i Punisher, ale vzhledem k průtahům při natáčení to nebylo možné. (UncleMorty)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama