Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me po prvnim fajn dilu trochu zklamani. Vicemene dostavame to samy, co minule, ale tak nejak uz to neni tak zabavny. Akce tu moc neni, vetsina ji navic byla provarena v ukazkach a ta co tu je, by urcite mohla bejt i napaditejsi a vic vyuzivat zvetsovacich/zmensovacich schopnosti. Aby to tak nebyla jen spousta kecu, tvurci pridali na humoru, fory jsou fajn, ale vetsinu jich obstara misto sympatickyho Rudda naprosto perfektni Pena. No a jinak samotnej pribeh je v podstate o nicem, neustale nekdo nekoho pronasleduje, furt se honi zmensena laborator a kdyz uz po stopadesaty zase nekdo nekomu neco ukradne, zacne to bejt krapet otravny. Zaporacka Ghost je pak docela tragicka. Celkove by to proste chtelo zapracovat na lepsim pribehu, protoze akci nebo rozpoctem se to s hlavnima MCU filmama fakt rovnat nemuze. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu z dílny a světa Marvelu. Takhle nějak bych tento snímek charakterizoval jedné větě. Ant-man díky své minulosti a rodině je jasný tip pro takovýhle film, takže je naprosto logické, že toho filmaři využili a opět vytvořili něco co je jiné než strážci, avengeři, spidermani a další. Dobře se na film kouká a přestože to není žádná nabušená jízda drží si kvalitu a jako celek funguje. Teď když nad tím zpětně přemýšlím, bylo mi vlastně úplně fuk že hlavní záporné postavy vlastně nefungují, nebyl zde primární souboj dobrá a zla. Ale přežil, neublizovat hodným lidem a být se svými blízkými. A taková linka je vedena celým snímkem.. Za mě 75% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

A je to tu znova. 20. marvelovka v pořadí a vlak pořád jede. Peyton Reed se vrací s režií, a to je jenom dobře. Děj se posouvá o dva roky a dost jej poznamenaly události Civil War. Scott má domácí vězení a Hank s Hope jsou psanci. Scottovi kámoši se poctivě živí jako navrhovatelé zabezpečení domácností. Když se naskytne možnost, že by se mohla vrátit Hankova žena Janet, hodlají se toho s Hope ujmout. Scott je do toho taky zapleten. Tato technologie ale samozřejmě láká a další lidi a tím začíná nekonečná honička o to, kdo ji získá. Film srší humorem stejně jako jeho předchůdce. O většinu fórů se zase stará Michael Peña. Akce je taky dost dobrá. Možná mi tu trochu vadila nepřítomnost nějakého výrazného záporáka. Do děje zavítá pár nových postav, které ho oživí. Nemůže samozřejmě chybět Stan Lee. Potitulková scéna nám odhalí propojení filmu s událostmi Infinity War. Máme se na co těšit. :) Letos už teda jenom Venom. I mravenci jsou opět super. "Je to sérum pravdy!" :D Recenze ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem si to při sledování druhého Ant-Mana hned neuvědomil, tak se u Disneyho Marvelovek začíná rozmáhat smích a zábava všemi směry. Jen si to zrekapitulujme 3. Iron Man = legrace, 3. Thor = toho ani nešlo brát prakticky vážně. Strážci Galaxie tam se s humorem jaksi počítá zcela automaticky a teď zde máme mravenčí minisérii. Už jen mě připadá že jediný kdo jede ještě na vážnou akční notu je Cap America? Zatím mě to nevadí, ale vím určitě že časem budu mít zřejmě s těmito směšnými filmy trošku problém, kdežto Capitána budu přímo vyhledávat. V druhém Ant-Manovi nepřišel o život nikdo, i když závěr jsem jaksi nepobral. Čeká nás nějaká nepříjemná událost v Marvel Universu? Uvidíme příště ... PS: Paul Rudd už na mě působí sympatičtějším dojmem než tomu bylo minule. Třetí díl? Může být. 65% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Trošičku slabšie než jednička, ale stále fajn. Milá Marvelovka v rodinnom spielbergovskom duchu z konca minulého storočia. Na nič sa to nehrá a je to v prvom rade zábava. Potom aj tie dojímavé momenty pôsobia úprimnejšie. Hore to dvíha najmä skvelé finále. 7/10 P.S. má to veľmi, ale fakt veľmi zlé 3D P.S. 2 chcem vidieť spin off s Michelle Pffeiffer z kvantovej dimenzie. Najmä by ma zaujímalo čo tam jedla, pila, kde chodila ku kaderníčke a odkiaľ mala šminky. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Po 10 letech od prvního filmu Marvel Cinematic Universe se na filmová plátna konečně dostali všichni členové prvních komiksových Avengers („Avengers #1“ z roku 1963). Těmi tenkrát byli Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man a Wasp. Pokud tedy nepočítáme malé cameo původní Wasp ve filmu Ant-Man (2015) v podobě flashbacku. Tenkrát se jednalo o skutečnou původní Wasp z komiksů – Janet van Dyne (Hayley Lovitt). Novou Wasp v tomto filmu reprezentuje její dcera Hope van Dyne (Evangeline Lilly). I ta se později v komiksech objevila jako Wasp, stejně tak jako i nevlastní dcera Janet, Nadia van Dyne. (Tashi)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. června 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama