Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zhruba hned po úvodních deseti minutách Vám bude více než jasné, že o nějaké veledílo s velkým rozpočtem nebo ambicemi vážně nepůjde. Pokud Vám ale nebude vadit bolestně malý rozpočet, který je viditelný zejména co se vozového parku týče, či scénář děravý jak řešeto, dostanete poměrně slušnou akční jednohubku, která díky své střízlivé stopáži uteče poměrně rychle aniž by začala nějak nudit. A to mi k alespoň průměrnému diváckému zážitku tentokrát vážně stačilo. (Netflix) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem nic nečekal ale celou dobu jsem filmu fandil, aby byl fajn. A ve výsledku je docela fajn, umí pobavit, občas překvapí akcí, ale těch zajímavých a zábavných scén je tam ve výsledku tak 15 minut. Což je bohužel málo a film se více soustředí na děravý příběh a šablonovité a nesympatické postavy. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další francouzská akční kriminálka se zkorumpovanými policajty, tentokráte s výraznou vůní benzínu. Rvačky, přestřelky a samozřejmě řádně přepálené autohoničky, které sice mohly být kapánek nabušenější, ale co už. Nejlepší sekvence je asi útěk z policejní stanice, kde hlavní hrdina ukazuje, že kromě klíče a heveru ovládá i pěsti a kopy. Herecky bez problému. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a čekal. 75% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Taková Kobra 11 po francouzsku, kde si k pomačkanm plechům s pěknou hudbou přihoďte i pohledné zběsilé pěsti. Bitka na policejní stanici  patří k ozdobám celého filmu, anžto její choreografie je báječně promyšlená a zábavná, stejně jako výše uvedené bouračky a stíhačky v autech. Kdo hledá nenáročnou jednohubku s výborně natočenou akcí bez pokusů o dramatické nadstavby či jiné vedlejší motivy, rozhodně neudělá chybu. Náladová čtyřka, páč jsem si hned po projekci nastřelil i dvojku ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

........aj francúzi vedia natočiť B-čkový film a la Amerika.....žiaľ.....ale keď už nie je originalita-tak aspoň priemerná imitácia - pozerateľná...ksichty neoslnia ,ale ...čo už......francúzska kinematografia od 90-tych rokov kráčala do prdele a.....už je tam.....kde je staré dobré Francúzsko..... :( ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)

Reklama

Reklama