Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když už Francouzi podobně jako my prakticky zapomněli točit komedie,ještě pořád jim zbývají tyhle béčkové akční jednohubky,ale i tady to vypadá,že je to slabší a slabší.Od Lost Bullet sem nečekal nic víc než trošku hůř vypadající Taxi a i to sem zhruba dostal.Ačkoliv je fakt,že podle traileru bych čekal víc akce a hlavně víc automobilových honiček a ty sou tady všehovšudy asi dvě a obě dvě nejsou nic extra.Snažit se pozastavovat nad nelogičnostmi (a že jich je) nemá moc smysl.Každopádně je roztomilé vidět,že jsou Francouzi evidentně pyšní,že stvořili něco jako Renault 21...50% ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Sympatická a poctivá francouzská akční záležitost - očividně nízkorozpočťák. Není to definitivně nic extra, ale taky to neurazí, jestli se chcete hodinu a půl něčím podobným zaměstnat. Alban Lenoir v hlavní roli by ale díky tomuhle mohl vejít do širšího povědomí a dostat nějaké lepší role - připomíná mi jednoho kolegu z práce, vypadá vlastně úplně jako on. A díky za (pokud někdo hledá rap song z garáží): Guts - Take Me Back (feat. Leron Thomas & Tanya Morgan) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Rychlá, přímočará jízda, určená hlavně pro cílové nenáročné publikum, které si chce u filmu především odpočinout a pobavit se, případně si nahnat i trocha toho adrenalinu. Vytýkat tomuto typu podívané jednoduchost zápletky a částečně i její naivnost a nepřesvědčivost, by zde pak bylo velmi snadné, já se mezi tyto šťouraly a pozéry ale nezařadím, jelikož jak pokaždé u takovýchto snímků tvrdím, zde je jednoduchost a přímost naopak nutností, jelikož cokoliv jiného má neblahý vliv na zábavnost a spád, a o to v nich jde v prvé řadě. O to víc je tu pak milé překvapení, že zde dojde i k několika nečekaným zvratům, to nejpodstatnější každopádně je, že tu funguje akce, které je docela dost, je efektní, nápaditá a chvílemi působí i poměrně nekompromisně, což já velmi rád. S atmosférou je to ale na hraně, sice je tu k onomu typu filmu slušně navozena, na druhou stranu není ani trochu výrazná, což se ale týká i celkového zpracování, které je uspokojivé, ale též nepřináší žádný osobitý tvůrčí styl, jenž by to alespoň trochu ozvláštnil. Obsazení jinak není žádná hitparáda, kdy především hlavní hrdina je takový divnotýpek, i když určité charisma mu upřít nelze, ale ani nikdo z dalších herců tu také není žádný výrazný, či zajímavý ksicht, což se pak následně bohužel odráží i na veškerých postavách, z nichž snad nelze ani vybrat jediného zástupce, který by to byl schopen nějak vyloženě v tomto ohledu pozvednout. To jsou ale už jen detaily, zásadní zkrátka je, že jako akční jednohubka Ztracená kulka rozhodně nenudí, naopak funguje na své možnosti vážně důstojně a zábavně, takže nakonec ve výsledku jde i o docela fajn podívanou. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem Ztracenou kulku odkládal jedná se o další vydařený akční kus z Francouzské školy. Film má zběsilé tempo o mechanikovi, který je neprávem obviňěn z vraždy policisty a musí udělat vše proto, aby své jméno očistil. Opět korupce mezi policisty, solidní akce ( Útěk z policejní stanice je perfektní) a skvělá je i originálně pojatá autonaháněčka. Navíc Stefi Celma je velkokočka a bavil jsem se více než obstojně. Fajn záležitost. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Hodně velký béčko, kde trailer vlastně ukázal to nejlepší z filmu. V samotném filmu pak uvidíte zoufalou snahu scénáristů, to nějak poskládat dohromady. Už třeba úvodní scéna vám jasně naznačí, že tady žádnou logiku nemáte očekávat. Nápad a akce je fajn, herecky to neurazí a díky krátké délce to docela rychle uteče. Ve výsledku to tedy nemá čím překvapit, ale když venku prší, jako jednohubka to poslouží dobře. Čisté 3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Granát, který použije Areski (Nicolas Duvauchelle) ke zničení Renaultu 21, je omračovací granát používaný na dezorientaci člověka. Těžko by mohl způsobit zapálení auta, jak je znázorněno ve filmu. (Guilemot)
  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)
  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama