Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zo sveta módy by sa dalo dlho uťahovať a robiť si dookola srandu, ale mnoho vtipov je tu dosť prízemných. Zopár ich vyšlo, ale záchvaty smiechu nehrozia. Ben Stiller dotiahol do filmu skutočne obrovské množstvo filmových hviezd a známych tvárí zo šoubiznisu všeobecne, ale keď im raz nemáš čo ponúknuť...Znudení diváci ich môžu počítať. U mňa slabý priemer. 50%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie z dílny Bena Stillera a jeho kamarádů. Od začátku do konce se na diváka valí jedna skvělá scénka za druhou a ani na chvilku vás to nenechá vydechnout. Dokonce s přibývajícím časem film nabírá pořád větší sílu, až vyvrcholí naprosto brutálním závěrem. Zoolander ale neni pitomoučká komedie s ohraným příběhem a pointou, je to pitoumočká komedie s originálním napaditým příběhem a ohranou pointou, ale tak pitomoučká, až je to totálně brutální komedie. Lepší jsem už pěkně dlouho neviděl, můžu jen doporučit ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Derek, niektoré domorodé kmene veria, že ak ich odfotíme, stratia dušu. Čo si o tom myslíte ako človek, ktorý robí tak dlho manekýna?“ – „Na tvoju otázku odpoviem protiotázkou. Koľkých domolodcov si videla robiť manekýnov?“ Pekelná Frat Pack komédia s tuctom cameo roličiek (Fabio, Portmanová, Kravitz...) a ďalším tuctom bizarných výkonov v čele s buddy dvojicou Stiller/Wilson. Brutálne dialógy, Will Ferrell a jeho pudlík, masáž... Jedinou normálnou postavou je blondínka a swingers párty s alpským trpaslíkom patrí ešte k tým obyčajnejším scénam. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bene, don´t wake me up before you go-go.. Tak předně, tihle dva nemůžou hrát modely - Stiller měří pod metr padesát a Wilson má místo nosu přišitý penis, ale to nechme stranou, vždyť jde o zesměšnění prázdné nádoby světa modelingu. Spíš jde o to, že styl humoru byl úplně jiný, než jsem očekával a to i v rámci Frat Packu. Genialita. Hovadina. Ta slova se tu v komentářích mísí, ale já měl pocit, že se každé vydalo jiným směrem.. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Neboť mne dnes upozornil přítel Flaxa z kachny na mé hodnocení k tomuto skvostu, tak i já bych se měl, vzhledem k nekompromisnímu odpadu, vyňadřit... ok, doufám, pevně doufám, kurva, neskutečně doufám a spoléhám na to, že se (díky svému životnímu stylu) nedožiji roku 2016, kdy spatří světlo světa Zůlendr 2 : Judgment Day. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Jméno Zoolander (Ben Stiller) vzniklo sloučením jmen dvou známých mužských modelů Marka Vanderla a Johnnyho Zandera. (Olík)
  • V severoamerických kinech film utržil 45,2 milionu amerických dolarů, celosvětově 60,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama