Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝗵𝗮𝗱𝗮𝗻𝗸𝗮: 𝗸𝗿𝗮𝗱𝗲 𝗺𝗿𝘁𝘃𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗮, 𝗮𝗹𝗲 𝗻𝗲𝗻𝗶 𝘁𝗼 𝗻𝗲𝗸𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹. 𝗸𝗱𝗼 𝗷𝗲 𝘁𝗼? 𝗻𝗼 𝗽𝗿𝗲𝗰𝗲 𝗱𝗼𝗸𝘁𝗼𝗿 𝗵𝗲𝗿𝗯𝗲𝗿𝘁 𝘄𝗲𝘀𝘁! porad nechapu, ze to nikomu neprislo divny (hlavne tomu pracovnikovi v krematoriu). proste mrtvoly a casti lidskeho tela se ztraci kazdy den. — film byl rozhodne napinavejsi nez ten predchozi. libilo se mi, jak se do pribehu pridal detektiv a jak jeho vysetrovani probihalo. — prvni dil bych jako komedii asi neoznacila, ale tenhle dil mel hodne vtipnych momentu. — konec me docela zklamal, ale MUSIM tomu dat 5 hvezdicek.. || ❝𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐧𝐨𝐭 𝐛𝐞 𝐬𝐡𝐚𝐜𝐤𝐥𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐚𝐢𝐥𝐮𝐫𝐞 𝐨𝐟 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐆𝐨𝐝.❞ 🧟‍♂️🧪 ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Maličko slabší než první díl, ale úchylné nápady mu to bohatě vynahrazují. Herbert West opět řádí, sice nepálí suché hlášky jako z kulometu (jak tomu bylo v jedničce), ale když už nějakou utrousí, stojí za to. Příjemné odkazy na Bride of Frankenstein (a pár dalších) jsou očividné a vždycky mají nápad, na rozdíl od prvního dílu ani Dan Cain nebyl tak moc na ránu do zubů, takže celkově jsem byl velmi spokojen. Hlava doktora Hilla s létajícími netopýřími křídly byla hodně ujetá, ale víte jak to chodí... tak vznikají legendy. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zde variace na frankensteina dostoupila větší jasnosti, což ale nijak neubírá na kvalitě. Postupné skládání ženského těla je docela záživné. Zpět jsou takřka všichni z prvního dílu, včetně dr. Hilla. Film svou kvalitou, dějem a provedením za předchozím snímkem nijak nezaostává, tu jednu hvězdičku ubírám jen za komediální pokusy - chodící prsty s okem, spojená ruka s nohou (škrtí a kope najednou) a okřídlená hlava dr. Hilla. Podobné věci tenhle film nemá vůbec zapotřebí. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa Herbert West nudil a oživoval si končatiny, tak som sa nudil aj ja. Načo znova oživovať mŕtvolu keď je aj tak jasné že vás napadne. Ešte béčkovejšie, no ešte viac nezáživnejšie. Keď oživené mŕtvoly od Yuznu tak RETURN OF THE LIVING DEAD III, to je rozhodne viac záživnejšia a viac sexy. Najlepšia scéna je so psom s ľudskou rukou namiesto nohy. Viac takýchto vtipných scén a bolo by dobre, takto je to len blbina bez čo i len minimálnej pointy. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel oproti jedničce se jedná o obrovský kvalitativní sešup. V prvním dílu nešlo jen o výborné gore, ale skvěle fungovala i dramatická linka. Zde mají hrdinové chabé motivace a přišlo mi, že si tvůrci film natočili jen kvůli finálnímu masakru. Ten je sice krátký ale působivý a ta kreatura s dvouma ksichtama byla fakt povedená. Film je tedy koukatelný hlavně díky Herbertovým hláškám. Dokonce tam sehnali i hezčí holku, ale zcela nepochopitelně se vůbec neobnažuje, což mi v rámci žánru přijde jako rouhání. Největší triumf je ale návrat Dr. Hilla. Neztratil nic ze své působivosti a je to stále skvělý záporák. Opět nechápu proč má tak málo prostoru, protože každá scéna s ním je super. Když tam stírá toho černošskýho doktora, tak je to megaprdel a jeho finální nástup na scénu s netopýřími křídly si žádá o potlesk. Dojem pak kazí odfláknutej konec. Asi by bylo lepší, kdyby toto pokračování nevzniklo, protože jen parazituje na geniální jedničce a značku Re-Animátor nijak neobohatilo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama