Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (114)

gogos 

všechny recenze uživatele

Rick Bota je břídil! To je jasný... Když si vezmete solidní začátek, shitový průběh a perfektní konec a trochu si toi v hlavě přeberete, zjistíte, že asi každý z nás by to dokázal natočit lépe. Takhle špatně sestříhaný a promrhaný perketní děj jsem již dlouho neviděl. Hudba výborná, Doug Bradley jako vždy výborný. Ovšem 70 minut totálního matení diváka, herce a snad i režiséra samotného děsně kazí dojem z filmu. Když bych si trochu z přeházel scény, lehce prostříhal a do hlavní role posadil Michaela Madsena, mám jasný, minimálně 4* film. Takhle je to tak lepší 2*. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Rick Bota si svým prvním Hellraiserem rozhodně netrhl ostudu. Schizofrenický stav hlavního hrdiny, respektive oběti funguje a místy jde o velmi výživnou schízu. Je sice vidět ústupek do abecedně hlubších vod, na druhou stranu jde o zase trochu jiné pojetí, než na které jsme v rámci série zvyklí a i za tuto odvahu je Hellseeker, jak z ní přívlastek šestého dílu, pozitivním zážitkem pro hororového fanouška. Gore také na úrovni, takže spokojenost. 60% ()

Reklama

The Viper 

všechny recenze uživatele

,,Mám z tebe husí kůži. A to jsem doktor.'' Já rozhodně nebudu tak kritický jako někteří kolegové zde, protože i přes ten trochu unuděný začátek se to změnilo v docela slušnou podívanou. Hlavní hrdina byl sympaťák a věci okolo něho jako vždy nedávaly smysl. Konec mě dost překvapil, ale než abych nad tím více přemýšlel, tak jsem se jen pousmál a byl rád, že jsem si na úterní večer zvolil toto, i přesto, že tu v sekci ''Neviděné filmy'' mám o mnoho lépe hodnocené snímky. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Kirsty je zpět!!! A je ještě krásnější, než kdy dřív. A ta pointa...bravo. Odklon od krvavosti, pchááá. Tak se podívejte na první 3 a dejte pokoj. Mysteriózně, psychothrillerová linka této sérii, naopak sluší. Ano, i mě je občas smutno po klasickém bloody Hellraiserovi, ale pokud ano, řídím se podle své vlastní rady, kterou jsem zde prezentoval. Pro ty, kdo znají nějaké supr comicsy od Boom! entertainment, ví,že sága Hellraisera není vždy jen o krvi. A ti z vás, co je neznají...co byste řekli na to, že se Pinhead vykašlal na roli vládce Pekla a nabídl svou funkci, jedinému člověku, který kdy Cenobity porazil, jisté Kirsty Cottonové a ta...přijala?(P.s. později se zase vše vrátilo do starých kolejí, ale to už není důl.) Tomu já, říkám nápad, který trumfne všechno z celé H.ságy. A jelikož Barker dohlíží na tyto comicsy, je to i schválené samotným mistrem, Řádu Řezné Rány. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o oživenie upadajúcej slávy. Tento diel je možno o kúsok lepší, než nadhodnotená piata časť série, no i tak sa nejedná o nič viac, než o beztvarý polotovar, ktorý má s pôvodným Hellraiserom pramálo spoločné. Občasné pokusy o tajomnú atmosféru, chatrný dej, biedne herecké výkony a prekvapivo takmer nulová brutalita, k tomu si pripočítajte minimálne sa vyskytujúceho Pinheada, ktorý zostáva jedinou pripomienkou toho, že táto séria v sebe kedysi skrývala viac potenciálu, než každé druhé rutinné béčko. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)
  • Scenár, podľa ktorého bola natočená táto časť, pôvodne nemal s touto sériou nič spoločné. Štúdio Dimension Films v snahe ušetriť na scenári ho dala prerobiť, pridali sa Cenobiti a podobne a stalo sa z toho pokračovanie Hellraisera. (beso74)

Reklama

Reklama