Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Olík 

všechny recenze uživatele

“Wild thing, You make my heart sing, You make everything, groovy, Wild thing“ Taky Vás mrazilo v zádech, když Charlie Sheen nastupoval na hřiště? Pro toho kdo má stejně jako já rád žánr „sportovní komedie“, odpaluje banda Clevelandských Indiánů jedno z nejzábavnějších sportovních dobrodružství v historii filmového průmyslu. Jednoduché, neoriginální, prvoplánové a přesto účelné a jedinečné! Kolikrát jsem zavítal do videopůjčovny pro VHSku s pány Berengerem, Sheenem a Bernesenem na obalu? – pro mne srdeční záležitost s velkým S. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ty jo, zamlada sem tohle viděl fakt hodněkrát a musím říct, že sem to měl rád. Uplně sem ale na tenhle kousek zapomněl, páč ho vůbec nedávaj v TV, ne že bych na tv prrogramy čučel, ale prostě se mi tenhle film uplně vypařil. No, ale pak sem si na něj vzpomněll a to je asi tak všecko :o). Je to stejná sranda jako zamlada, akorát krapet menší... ()

Reklama

lisi26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film miluju. Soubor hlášek je snad nekonečný... Tvůrci mě nadchly výborným, přirozeným, realistickým zpracováním sportu. Herci opravdu vypadají jako sportovci, pohybují se jako oni. Prostřihy vypadají jako sportovní přenos a dění kolem sportu není připitomělý. Super herecké výkony a mimořádná sranda dělá dílo vynikajícím. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Počas premiéry filmu musel mať tento film neskutočné ohlasy, najmä americké publikum to muselo zožrať aj s navijakom. Bohužiaľ v dnešnej záplave jemu podobných zaniká vo vodách priemernosti. Aj keď všetko funguje ako má, je to vtipné a ako tradičná komédia na príjemné nedeľné poobedie je ideálna. Dnešného diváka možno ešte poteší príjemná zostavička hercov. 65%. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Bejzbalu nefandím, jeho pravidlá nepoznám, ale Major League si ma získala. A síce vývoj príbehu odhalíte po úvodnom zoznámení sa s (opačne obsadenými) postavami, film ako celok funguje spoľahlivo dobre. Charlie Sheen je rebel a sympaťák, Snipes v miniroličke príjemne prekvapí, romantická línia už ako z iného filmu a Berenger na prvú ligu nemá ani náhodou. Všetko vyvažuje a lepí dohromady humor, ktorý so znesiteľnou dávkou sentimentu a adrenalínom v ovzduší vládne celou snímkou. Príjemná záležitosť, akú som videl 3x a k akej sa vždy rád vraciam. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)
  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)
  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)

Reklama

Reklama