Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond (Pierce Brosnan) překonává všechny limity a vydává se na nezapomenutelnou a vzrušující dobrodružnou jízdu kolem světa! Z temné cely severokorejského vězení až na krásné kubánské pláže zavádí agenta 007 hon na ďábelského zločince, který je odhodlaný rozporcovat svět... a to doslova. Teď je na Bondovi, aby s pomocí smyslné tajné americké agentky (Halle Berry) uložil zločincovy plány k ledu. (PB Publishing)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (678)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Na Bondovkách jsem nikdy moc neujížděl (skuečně se mi líbilo snad jen Zlaté oko a Moonraker) a tahle není výjimkou. Pierce Brosnan je sice cool, ale ostatní herci (včetně Halle Berry) mi přišli ve svých rolích nepřesvědčiví (hlavně ten hlavní záporák). Akční scény jsou natočeny tak nějak normálně, ale i u tohodle filmu jsem si všimnul dementních efektů. Prostě ať to je nebo není Bondovka, pro mě je to jen průměrný akční film. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další typická Bondovka s Piercem Brosnanem z poslední doby plná akce, vtipných hlášek a supermoderních vychytávek, ty vychytávky jsou každým dílem lepší a lepší, tentokrát je tady i neviditelný auto, palác z ledu a spousta dalšího. Pierce Brosnan je pořád stejnej a hraje taky naprosto stejně, takže žádná změna, ani k lepšímu ani k horšímu, ale tentokrát má k sobě jako bondgirl Halle Berry a to se na to hned dívá líp. A jelikož je to jubilejní dvacátej díl Bonda, tak tvůrci do dialogů ve filmu zanesly názvy předešlých bondovek ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Asi ta nejslabší Bondovka. Začátek, kdy na dlouhou dobu takřka nezranitelný JB dostane na frak, mne navnadil, ale brzy jsem vystřízlivěl. Akce není nijak rajcovní, záporák nevýrazný (v předešlých dílech je ale konkurence veliká) a Halle Berry coby Bond girl? Marně hledám slabší :-(. Velké plus vidím pouze v obsazení noblesního Johna Cleese coby Q. 40%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co se tady zase strhlo za hysterii, ale mě tahle Bondovka nijak zvlášť nepohoršila. Pravda je to místy hodně přehnaný, ale já se zase domnívám, že v rámci filmů o agentovi 007 je vše povoleno a když si mohl klidně v Moonrakerovi hrát na Star wars, tak mi tu prostě ani nepřijde divný, že Bond jezdí z neviditelným autem po ledovým paláci, surfuje na 50metrových vlnách a podobně. To k tomu prostě patří a já to nevnímám jako zásadní chybu. Spíš si myslím, že si mohli odpustit to neustálé používání názvů předchozích filmů ve všech možných a nemožných hláškách i tam kde to vyznělo vyloženě samoúčelně. Záporák je taky průměrný a nijak mě nenadchnul. To moje oblíbenkyně Halle Berry to je jiný kafe. Každopádně určitě důstojná Brosnanova rozlučka. Která rozhodně v rámci kvality celé série není tak mizerná jak to na základě zdejšího hodnocení vypadá.80% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaný a nablýskaný Bond neznamená také dobrý Bond. Pierce Brosnan v tomto díle již směle začíná konkurovat Supermanovi. Škála jeho dovedností je velice široká. Ve filmu tak potěší nejvíce narážky na minulé díly ve formě zmínek, které užívají postavy a tak se zde dočkáme např. hlášek typu: Vyhlídka na vraždu, Jeden svět nestačí, Ve službách jejího veličenstva, Diamanty jsou věčné, Jen pro tvé oči, Žít a nechat zemřít, Povolení zabíjet a mnoho relikvií z minulých dílů. Přesto všechno nejslabší Brosnanův Bond. 60% ()

Galerie (171)

Zajímavosti (61)

  • Natáčení bylo na dva týdny zastaveno poté, co si Pierce Brosnan (James Bond) zranil levé koleno. Musel být převezen na operaci z Londýna až do Los Angeles a zpět. (Ravi)
  • V úplně první scéně filmu spolu mluví dva severokorejští vojáci a jejich dialog zní: "Jak to kruci chutná, ta blbá cigareta?" - "Můžu ti dát čínský tabák." (Morien)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2002 v Anglii. (Varan)

Související novinky

Kdy se vrátí James Bond?

Kdy se vrátí James Bond?

25.07.2017

Produkční společnost MGM začala po Spectre přehodnocovat budoucnost Jamese Bonda. Místo rychlého pokračování přišly 2 roky čekání, během nichž se objevily drby o odchodu Daniela Craiga, návratu… (více)

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

26.11.2011

Produkce nové bondovky Skyfall konečně odtajnila, koho bude hrát dávno obsazený Ben Whishaw, jehož proslavila role Grenouilla v Parfému: Příběhu vraha. A je to docela překvapení: jde o roli Q,… (více)

Závod smrti s Jasonem Stathamem

Závod smrti s Jasonem Stathamem

26.04.2007

Když notorický béčkař Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Vetřelec vs. Predátor) nedávno nečekaně zdrhnul z připravované adaptace hororové videohry Castlevania, důvod byl nasnadě: producentské duo… (více)

Reklama

Reklama