Reklama

Reklama

Na seznamu smrti

(seriál)
  • USA The Terminal List
Trailer 1
USA, (2022–2023), 15 h 42 min (Minutáž: 51–65 min)

Tvůrci:

David DiGilio

Předloha:

Jack Carr (kniha)

Hudba:

Ruth Barrett

Hrají:

Chris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Arlo Mertz, Jeanne Tripplehorn, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Christina Vidal (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál Na seznamu smrti sleduje Jamese Reece (Chris Pratt) potom, co jeho četa Navy SEALs během riskantní tajné mise padne do léčky. Reece se vrátí domů k rodině s rozpornými vzpomínkami na tuto událost a vyrovnává se s pocity viny. Když však vyjdou najevo nové skutečnosti, Reece zjistí, že po něm jdou temné síly a ohrožují nejen jeho život, ale i životy těch, které miluje. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Hned při začátku prázdnin na mě skočilo toto seriálové zklamání. Akční záběry, u kterých máte pocit, že jste je viděli už stokrát jinde, dějově málo uvěřitelné a bez emocí. Co mi vadilo nejvíc byla nesympatická Riley Keough a rodinné scénky jako vystřižené ze slaďáku Rosamundy Pilcher. Ani Chris Pratt mi v hlavní roli úplně neseděl, přišlo mi, že kdyby byl na jeho místě Taylor Kitsch, bude to mít úplně jiný náboj. I přesto dávám průměrné tři hvězdy. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Verbal to popsal skvěle - ale já to tedy musel vypnout někdy u pátého dílu, protože na víc už jsem fakt neměl. První tři díly mě příjemně naladily, ale pak to vzalo spád do temnot totální scénáristické impotence a klasické zápletky, kterou jsme už viděli tolikrát. Mrzí mě, že to Chrisovi nevyšlo, protože bylo vidět, že si dal práci. No, co naplat. Jdu si udělat menší lobotomii a snad na tuhle strašlivou megahovadinu zapomenu. A přitom Amazon jinak umí, když chtějí… 40 % ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající seriál z produkce Amazon, jeden z těch, kde každý herec skvěle ztvárňuje svoji postavu. V jeho prospěch hraje především výborně zmáknutá produkce a zajímavý děj, kdy dlouho nevíte, kdo má vlastně pravdu. Hlavním tahounem je Chris Pratt, kterému role velitele SEAL týmu sedla jako poklice na hrnec. Jediné, co bych si teď přál, je, aby se Amazon vykvákl na další série. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Chrise Pratta mám do dnešního dne zafixovaného jako herce s komediálním talentem, takže jsem byl jako na trní, zda v této dramatické roli obstojí. Ale po zhlédnutí musím uznat, že podal fenomenální výkon. Celý seriál vychází z knihy (tu si musím přečíst) od bývalého příslušníka SEALs Jacka Carra, takže po technické stránce nenacházím sebemenších výtek. V každé akční scéně divák pochopí, kolik hodin přípravě herci věnovali (práce se zbraní, taktický pohyb speciálních jednotek atd.), to jesť za mě asi největší tahák seriálu (nesmím opomenout ani hudební podkres v čele s úvodní skladbou a špičkovou práci s kamerou). Kromě Pratta potěšil Taylor Kitsch coby operativec od CIA. Jinak se mi osobně líbilo, jak si Terminal List v prvních dílech s divákem hraje, nevíte, co je realita a co jen výplod fantazie hlavního hrdiny. Jasně, párkrát člověk zaznamená díry ve scénáři, dost scén je extrémně přitažených za vlasy (celý ten díl s útěkem před jednotkami FBI). A s tím šíleným zvratem na konci mám též menší problém. Na druhou stranu, tento žánr miluji, utíká to rychle. Plus tvůrci lákají na, doufejme, pokračování. Za mě dávám 7,5/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Výborná maratonu-hodná záležitost, díky které [Amazon Prime] znovu upevňuje svoji pozici v žebříčku stanic, kde vznikají ty nejtestosteronovější seriály pro mužské osazenstvo předplatitelů. Užil jsem si v podstatě každou vteřinu téhle thrillerové jízdy, a až na pár výhrad, kdy občas náhodami skřípal scénář, vlastně nemám moc co vytknout. Akce a napětí, jak mají být! ()

Galerie (210)

Zajímavosti (7)

  • Když Horn (Jai Courtney) opouští sídlo Capstone Industries, nasedne do jednoho z obrněných vozidel Rezvani, které je určeno pro civilní použití. Jeho cena začíná na 4 milionech Kč a může se vyšplhat až na 15 milionů Kč. Stejné vozidlo vlastnili Jamie Foxx, Chris Brown, Xzibit a Quinton Jackson. (HellFire)
  • Reece (Chris Pratt) před vyzrazením své pozice odvede pozornost SEAL týmu nahrávkou „Let's do this, Leeroy Jenkins!“, což je meme ze hry „World of Warcraft“. (HellFire)

Související novinky

Chris Pratt o Indiana Jonese nemá zájem

Chris Pratt o Indiana Jonese nemá zájem

17.07.2022

Nahradí někdy někdo Harrisona Forda (Star Wars: Nová naděje, Blade Runner) v roli legendárního Indiana Jonese? Na tuto otázku se možná dozvíme odpověď již v pátém připravovaném filmu, mezitím ale za… (více)

Reklama

Reklama